Sport

2014.05.31. 16:10

Bicsák Bence sprint-győzelme

Keszthely – A Balaton-parti városban szombaton rendezték meg első alkalommal a Keszthely Triathlont a közép- és sprint távon. A viadal szó szerint is felbolygatta a város életét, hiszen a főbb útvonalakon zajlottak a küzdelmek.

Kerkai Attila

A férfiak sprint számát egerszegi Bicsák Bence (képünkön, verseny közben) nyerte, aki jelenleg a bajai Mogyi SE versenyzője, s ezzel megnyerte a junior magyar bajnokságot és az Eb-válogatót is. Húga, Bicsák Flóra (Zalatriatlon) a sprint számban  balszerencsésen versenyzett, hiszen az úszás után a ruháján beakadt a cipzár, így az átöltözéssel értékes perceket vesztett és végül az abszolút verseny 8. helyén zárt. Az ifiknél viszont harmadik lett, s a Zalatriatlon másik sportolója, a fiúk ifi számában indult Marx Tamás is.  Ebben a korosztályban a keszthelyi, de debreceni színekben versenyző Péter Brúnó lett a második helyezett. A női sprint számot Fuchs Dóra (Uniqua Team Újbuda) nyerte.

A középtávon a férfiaknál Hankó Dávid (TVK-Mali) győzött, a nőknél pedig Zelinka Gabriella (Uniqua Team Újbuda).

Fotó: Szekeres Péter


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!