Sport

2014.05.16. 19:15

A város legjobb sportolói

Nagykanizsa - Pénteken délután a város hivatalosan köszöntötte azon sportolóit és edzőit, akik eredményesen képviselték klubjaikat, iskoláikat és nem utolsó sorban településüket az egyes sporteseményeken.

Varga Andor

Itt persze nem csupán az országos bajnokságokra, diákolimpiákra kell gondolni, hiszen különböző sportágak Európa- és világbajnokságain is gyakran látott vendégei a nagykanizsai sportolók. Mint az a rendezvényen kiderült, idén összesen 22 sportágban díjazhattak sportolókat, akik létszáma bőven a százas felett volt a HSMK színháztermének falai között.

A díjazottak sora a női kosárlabdázókkal indult, és köztük is az immár az NB I A-ban szereplő Fuisz Viktóriával, majd természetesen következtek az olimpiai sportágakban eredményes (elsősorban) korosztályos indulók. A teljesség igénye nélkül: birkózók, cselgáncsozók, úszók. Nem maradhattak ki természetesen a kitüntetettek sorából a sakkozóktól kezdve a látványtáncosokig bezárólag sem a fiatalok.

A Dél-zalai Vízmű SE két úszója, Molnár Flóra és Zámodics Márk is kapott díjat (Fotó: a szerző)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!