Sport

2013.11.01. 15:45

A ZTK és a Szeged csatája jön a teke Szuper Ligában

Zalaegerszeg - Az ősz rangadója következik a férfi tekézők Szuper Ligájában. A bajnoki címvédő ZTK-FMVas együttese szombaton 12 órától a Szeged csapatát fogadja.

Kerkai Attila

A két klub rivalizálása hosszú évekre nyúlik vissza, s most is a bajnokság két legerősebb együttesének párharcát takarja. Annyi különbséggel, hogy a ZTK várhatja most valamivel kedvezőtlenebb helyzetből a rangadót, hiszen éppen a múlt héten, Répcelakon kapott ki.

Fehér László, ha pályára lép, neki és játékosainak is a maximumot kell nyújtaniuk (Fotó: Katona Tibor)

- A két csapat mindig várja ezt a párosítást, hiszen összecsapni egymással, mindenki számára nagy élmény - kezdte ezzel esélylatolgatását Fehér László, a ZTK játékos-edzője, aki egyben mint a férfi szövetségi kapitány is várja a legjobbak csatáját. - Jelenleg jobb pozícióban van a Szeged, mint mi, hiszen a két távozott emberünk hiányát nehezebben tudjuk áthidalni. Azonban mint a bajnoki címvédőnek, helyt kell állnunk, méghozzá hazai pályán és hiába jobb csapat most a Szeged, a vereségre nem is gondolunk. Ám azt is tudni kell, hogy csak akkor tudjuk legyőzni a Tisza-partiakat, ha minden játékosunk a maximumot nyújtja. A gond ugyanis jelenleg az, hogy hiába van egy-egy mérkőzésen belül két-három kiemelkedő egyéni teljesítmény, ugyanennyi gyenge produkció is becsúszik. Valahogy csapatként nem vagyunk most jók annyira, mint korábban, de dolgozunk rajta, hogy ez a helyzet mielőbb megoldódjon.

A női bajnokságot vezető ZTE-ZÁÉV TK együttese szombaton a Pannon Flax SE vendége lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!