Sport

2013.06.05. 15:35

Roncsderbi ob: Kustánszeg következik

Kustánszeg - A mezőny túljutott már az első fordulón és következik a következő, ráadásul Kustánszegen a roncsderbi országos bajnokságban.

Kerkai Attila

A szombathelyi nyitófutamon a Kustánszeg SE és a Kerkabarabás versenyzői is ott voltak. A következő futamot Kustánszegen rendezik június 16-án. Az idei sorozatban még két zalai helyszín következik: július 7-én Gyenesdiáson, július 27-én pedig Kerkabarabáson.

A nyitófutam zalai vonatkozású eredményei.  Ifi III: 3. Bakos Csaba. Épített: 1. Endrődi Boldizsár (Kerkabarabás), 2. Nemes László, 4. Beke István, 5. Farkas Marcell, 6. Németh Gergő.  Lada: 1. Hardi Ferenc, 2. Geráth Péter, 6. Berta József. Széria kicsi: 1. Siebel Balázs, 5. Kevin Holler (Kerkabarabás), 6. Lakatos Lénárd. Széria közép: 1. Kailali Alex, 3. Kovács Péter, 5. Szabó Szilárd, 6. Horváth Bence. Széria nagy: 3. Srágli György, 5. Csizmazia Sándor. Női: 1. Lakatos Dominika, 2. Cséber Klaudia, 3. Bakosné Timi.  Szuper: 1. Lakatos Lénárd, 2. Siebel Balázs, 4. Ungi Károly. Amatőr: 4. Geráth Gábor. Szerelői: 1. Dóra Gergő. (A külön nem jelöltek valamennyien a Kustánszeg SE versenytői)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!