Sport

2013.04.22. 14:54

ZTE FC: kérdéses Simonfalvi játéka

Zalaegerszeg - Hétfőtől már a szerdán (17.00) sorra kerülő Tatabánya elleni, korábbról elhalasztott mérkőzésére készül a ZTE FC NB II-es labdarúgó csapata, amely sorozatban ötödik győzelmére készülhet.

Kerkai Attila

Szombaton - ha nem is fergeteges játékkal - behúzta a kötelezőt Simon Antal együttese a BKV Előre ellen (1-0), azonban nyilvánvalónak tűnik, hogy a Tatabánya elleni siker reményében még jobb játékra lesz szüksége. Nagy valószínűséggel viszont hiányozni fog Simonfalvi Gábor, aki szombaton lenyelte a nyelvét és elájult, óvatosságból néhány napig pihentetni kell. Az ő munkabírása sokat jelent mindenkor csapatának,  viszont lesznek visszatérők is. Máté Péter ötmeccses eltiltását „letudta" a szombati találkozóval és Nánási Balázs is a BKV ellen „pihente ki" egymeccses eltiltását.

Elképzelhető, hogy Simonfalvi Gábor (sötét szerelésben) még nem játszhat. Fotó: Pezzetta Umberto

Szerdán a ZTE FC vezetői remélik, hogy sokan buzdítják majd a csapatot, hiszen négymeccses győzelmi szériában van és az ötödik is meg lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!