Sport

2013.03.12. 19:14

Elismerések a közgyűlésen

A Magyar Súlyemelő Szövetség vasárnap tartotta éves közgyűlését, amely egyben tisztújító közgyűlés is volt és a ZTE Súlyemelő Klub delegációja sem tért haza üres kézzel.

Kerkai Attila

Ami a tisztújítást illeti, az elnöki tisztséget a további 4 éves olimpiai ciklusra ismét Dobos Imre, a korábbi elnök nyerte el. Fontos megemlíteni még, hogy a Magyar Súlyemelő Szövetség módosította alapszabályát, amely így igazodik a Magyar Olimpiai Bizottság alapdokumentumához.

A közgyűlés után az elismerésben részesült zalaiak. Balról Vörös Zoltán, mellette Molnár Martina, jobbról dr. Muhoray Árpád

A közgyűlésen  elismeréseket is átadtak, illetve köszöntötték azon sportvezetőket, akik  a  sportágban évek, évtizedek óta nagy-nagy alázattal dolgoznak.  A  Magyar Súlyemelő Szövetség elnöke a több évtizedes szakmai és szervező munkájáért az Arany Kupa elismerést adta át  Vörös Zoltánnak, a Zala Megyei Súlyemelő Szövetség elnökének 70. születésnapja, dr. Muhoray Árpádnak, a ZTE SK sokszoros országos masters bajnokának 60. születésnapja alkalmából. Hasonló apropóból, vagyis 60. születésnapja és több évtizedes edzői munkájáért id. Tancsics László, a ZTE SK edzője is a díjazottak között volt, ám ő nem tudott részt venni az ünnepségen.  Az egerszegi klub tehetsége, Molnár Martina is hivatalos volt a közgyűlésre, aki különdíjat kapott. A ZTE SK versenyzője lett ugyanis a női szakág utánpótlás korosztályában a 2012. év legeredményesebb versenyzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!