Sport

2012.11.02. 10:48

Asztalitenisz: a vártnál szorosabb mérkőzés

Nagykanizsa - A női asztalitenisz Extra Liga ötödik fordulójában a Kanizsa Sörgyár SE Kecskemétre látogatott.

Zalai Hírlap

A találkozón a hazaiak „fél Kanizsaként” álltak fel, hiszen két játékosuk az elmúlt szezonban még a dél-zalaiaknál ütögette a kaucsuklabdát.

KEFO Univer KTE–Gejzír- Kanizsa Kft. Varga Trans Pápa Kanizsa Sörgyár 7:3

Eredmények (elöl a hazaiak): Tóth, Imre–Végh, Szász 3:0, Carey–Szász 3:2, Tóth– Végh 1:3, Imre–Bicsák 3:0, Carey–Végh 0:3, Imre–Szász 3:0, Németh–Bicsák 3:0, Imre– Végh 0:3, Carey– Bicsák 3:0, Németh–Szász 3:0.

A Kecskemét a Budaörsre távozott válogatott Madarász Dóra helyére igazolta le Kanizsáról Németh Ágnest és Charlotte Carey-t, nemcsak saját csapatát erősítve meg, de persze gyengítve egyszersmind a zalaiakat. Alapjában véve a vendégek helytálltak ezen az összecsapáson, amit jól mutat, hogy az előzetesen vártakhoz képest jobban megszorongatták a Kecskemétet. Végh Zsuzsanna pedig már sokadik alkalommal bizonyította, hogy a gárda vezéregyénisége tud lenni, mellé kellene felnőniük a többieknek.

Jakabfi Imre csapatvezető: „Ugyan beépítésük nem megy egyik napról a másikra, de az eddigi mérkőzéseink azt bizonyítják, hogy az egyesület jó úton jár a tehetséges fiatalok szerepeltetésével.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!