Sport

2012.08.13. 08:20

Az esélyes nyert Nemesapátiban

Nemesapáti - Nem sikerült a bravúr a hazai labdarúgóknak, akik hősies küzdelemben maradtak alul a jóval esélyesebb Szentlőrinc SE csapatával szemben.

Horváth László

Csácsbozsok-Nemesapáti SE - Szentlőrinc SE 0-4 (0-2)

Nemesapáti, 200 néző V: Sándor Zoltán (Kóbor P., Rózsa T.)

Csácsbozsok-Nemesapáti SE: dr. Sinkó - Zelkó (Káli), Bálint, Somogyi, Szeglet, Cserkuti (Soós B.), Kinder, Balázsi, Szabó Cs., Szabó T., Horváth A. (Németh) edző: Schroll Jenő

Szentlőrinc SE: Vuk - Kalmár, Leipold (Tóth), Zámbó, Berkics, Dara, Lóth, Czibere P. (Szabó), Pincehelyi, Csorbics (Benke), Lauer edző: Kulcsár Árpád

Ritkán látható első negyedórát produkáltak a játékosok, a vendégek nyolc kapura lövéséből két gól született, miközben büntetőt hárított a hazaiak kapusa. Ezt követően az apátiak, a kezdeti megilletődésüket (is) legyőzve átvették a játék irányítását, ám az eredmény nem változott. Szünet után, ismét az NB III-ban szereplő szentlőrinciek akarata érvényesült, akik a 60. és 65. minutumban újabb találatokat szereztek. A hazaiak mindent megtettek a sikerért, kikaptak ugyan, de a mutatott lelkes játékukért minden dícséretet megérdemelnek. A vendégcsapat megérdemelten jutott tovább a Magyar Kupa második fordulójába.

Gólszerzők: Zámbó, Berkics, Czibere, Lauer

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!