Sport

2012.07.27. 07:49

Sok tapasztalatot gyűjtöttek

Nagykanizsa - A veszprémi dr. Nagyőszi Sándor Emlékversenyen remekül teljesített Horváth Anna, a Tompa Ingatlanforgalmi Kft.-Kanizsa Sörgyár SE újonc versenyzője, aki korosztályában az első helyen végzett.

Benedek Bálint

A néhai sportvezető emlékére megtartott hagyományos viadalon a Dunántúlról tizenhét egyesület hetvennégy versenyzője állt asztalokhoz, akik közt a Kanizsa Sörgyár SE kizárólag újonc játékosokkal képviseltette magát. Ráadásul a zalai indulók többségének ez volt első „éles” erőpróbája. De mindenki jól helytállt, Horváth Anna (2002-ben születettek, újonc IV. kategória) pedig külön dicséretet érdemel, miután kiváló játékkal nyert. A diadal értékét növeli, hogy a döntőben a legnagyobb riválisát, az újonc raglistán előkelő helyen álló ajkai Pad Franciskát győzte le. A verseny remekül szolgálta a tapasztalatszerzést, s a Kanizsa Sörgyár SE legfiatalabb indulói ismét bizonyították a tehetségüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!