Sport

2012.06.08. 14:03

NB III - Változás várható Hévízen

A labdarúgó NB III-ban mind a három zalai csapat szombaton 17 órától hazai környezetben lép pályára. A Hévíz a feljutásért küzdő Haladás II-t, az NTE a Répcelakot, a ZTE FC II. pedig s Csornát látja vendégül.

Bóbics László

A Hévíz-Haladás II találkozó szünetében díjátadások kerül sor. Ez az év hozta Hévíz utánpótlás életében a legtöbb sikert. Négy korosztályos csapat három érmet (arany, ezüst, bronz) szerzett. Az előkészítő korosztályaik 27 arany, 12 ezüst és 7 bronzérmet nyertek az elmúlt esztendőben.

A felnőtt együttesnél is átalakulás várható, de hivatalosasan csak június közepén sorrakerülő testületei ülés után várható bejelentés. Meg nem erősített hírek szerint az sem kizárt, hogy a helyi labdarúgás motorja, fő mozgató rugója, Damina László leköszön.

A másik két találkozón az a cél, hogy minél jobb eredményt könyveljenek el csapataink. Mind a két gárda közös problémája, hogy meglehetősen szűk a keretük. Éppen ezért sok fiatal szerepeltetése került központba. Ezt azonban Preisinger Sándor és Koller Zoltán edző nem bánja, mind a ketten sokat dolgoztak az utánpótlás képzésben is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!