Sport

2012.06.11. 13:05

Megye II.: Bajnokavatásra készülnek

Lassan véget ér a Zala megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság 2011/12-es szezonja. Június 17-én, vasárnap (az utolsó fordulóban) 15 órakor már, mint bajnok lép pályára a Letenye SE, és a Zalaszentiván SE U19-es csapata.

Horváth László

A Déli-csoport U19-es bajnokságát toronymagasan nyeri a Letenye SE együttese. A számok önmagukért beszélnek. Huszonhét mérkőzésből huszonhatszor győztesként vonultak le a dél-zalai város fiataljai a pályáról (egy döntetlen mellett). 130 gólt lőttek, mindössze 8 gólt kaptak. A szezonzáró találkozón a SAVA-BORSFA SE játékosait fogadják a letenyeiek.

Az Északi-csoport U-19-es bajnoksága tartogatott meglepetéseket az idényben. A szentivániak több mint 700 percig nem kaptak gólt! Aztán persze, jött egy döntetlen és egy vereség. A nagy rivális, a Police-Ola LSK csapata egy időre átvette a vezetést, majd következett a „vízválasztó” mérkőzés, melyet a szentivániak nyertek 2-1 arányban. A zalaszentivániak 122 gólt lőttek, 17 gólt kaptak. Gólkirály-jelöltjük, Pámel Tamás 34 alkalommal zörgette meg az ellenfelek hálóját. Az utolsó fordulóban a becsvölgyeiek látogatnak a bajnokcsapathoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!