Sport

2012.04.25. 16:22

Szezonzáró a jégen

Szombaton „Családi Napot” tart a megyeszékhelyi jégcsarnok. A színes programban sok érdekességet találnak a sportág iránt érdeklődők. A 10 órakor kezdődő rendezvényen az lesz a legfontosabb, hogy a jégsport szerelmesei együtt ünnepelhetik a sikeresen zárult szezont.

Bóbics László

A szervezők a legkisebbektől a felnőttekig mindenkinek kínálnak olyan eseményt, amely vonzó. A gyerekek és az idősebbek is számos bemutató edzést tartanak. Ezzel is szeretnék népszerűsíteni a hokit. Az is fontos eleme a sportnapnak, hogy együtt lesznek a családok a gyerekekkel. Ez igazán nem új dolog, mert a szülők a bajnokságban is sokat segítenek az utaztatások során, de most valamennyi korosztály együtt ünnepelhet.


Ebben a forgatagban kiemelt helyet kapnak a szinkronkorcsolyázók, akik bajnokságot nyertek. A menetrend szerint 13 órától tartanak bemutató foglalkozást.

Az érdekesnek ígérkező nap végén lekapcsolják a gépeket és augusztus elejéig eltűnik a jég. Program viszont marad, mert május közepétől új borítást kap a küzdőtér és ismét várja a mozogni vágyókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!