Sport

2012.01.26. 11:26

Elérhető a fallabda-élvonal

Folytatódott a Dunántúli Városok Squash Csapatbajnoksága, méghozzá a második fordulóval. A soproni erőpróbán ott voltak a zalaegerszegi és a nagykanizsai fallabdázók is.

Kerkai Attila

Ezúttal a soproni Mega Fitness Sportközpontban gyűlt össze a mezőny, ahol Zalaegerszeg városát a ZEUS SE játékosai képviselték, míg Nagykanizsát a Szan-Dia FSC. Az egerszegiek mind a négy mérkőzésükön győztek, s ezzel nemcsak az adott fordulót nyerték meg, de átvették a vezetést az összesítésben is. A kanizsaiak javuló teljesítményt nyújtottak, hiszen két győzelmet is elkönyveltek.


Eredmények (zárójelben a zalai győztesek): Nagykanizsa– Kaposvár 1:3 (Vlasics). Nagykanizsa–Sopron 2:2, szettarány: 5:4 (Vlasics, Berkes), Nagykanizsa–Szombathely 3:1 (Vlasics, Talabér, Szokol). Zalaegerszeg–Nagykanizsa 4:0 (Hoffmann, Németh, Kasza, Szigeti). Zalaegerszeg– Szombathely 4:0 (Hoffmann, Németh, Kasza, Szigeti). Zalaegerszeg–Kaposvár 2:2, szettarány: 5:4 (Kasza, Szigeti). Zalaegerszeg– Sopron 4:0 (Szigeti, Kasza, Balázs, Németh).

A ZEUS SE a dunántúli bajnoksággal párhuzamosan az országos csapatbajnokság II. osztályában is érdekelt. Az egerszegiek Dara Norbert, Kasza Péter, Pásztor Gergely, Balázs Erik összeállítású csapatukkal vettek részt a sorozat újabb fordulójában és haladnak céljuk, azaz az élvonalbeli tagság elérése felé. A zalaiak számára hat mérkőzés után továbbra is elérhető távolságban van az elit kategória, hiszen a márciusi, utolsó fordulót a 3. helyről várhatják.

A ZEUS SE legutóbbi mérkőzései (zárójelben a győztesek): ZEUS SE–Battai Fáraó SKSE I. 3:1 (Kasza, Pásztor, Balázs). ZEUS SE–Öntöde SC I. 3:1 (Kasza, Pásztor, Balázs). ZEUS SE–Platán SCKE 1:3 (Pásztor).  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!