Sport

2011.12.20. 07:19

Zalaiak is voltak Boki búcsúján

Kehidakustány - A közelmúltban búcsúztatták el az aktív játéktól Radulovics Bojanát. A világ legjobb kézilabdázójává választott Boki bankettjére néhány zalai is kapott meghívót.

Bóbics László


- Mivel Zalaegerszegen kezdte magyarországi kézilabdakarrierjét a főszervező Kocsis Erzsébet, aki korábban szintén volt a világ legjobb játékosa, illendőnek gondolta, hogy egykori klubja is képviseltesse magát ezen az eseményen . Így kerültünk mi a meghívottak közé - kezdte Tóth István. - November közepén kaptam a meghívót, mint a csapat akkori másodedzője - sajnos a volt vezetőedző, Katona Sándor néhány évvel ezelőtt elhunyt -, hogy szeretettel látnak az eseményen. Az bankettre Kaszás Ferenc masszőr társaságában utaztam. A búcsúmeccs utáni fogadáson átadtuk Bokinak a kék keretben készült, Üdvözlet Zalaegerszegről című nagyméretű képeslapot. Nagyon örült neki, meghatódott és láthatóan jólesett neki ez a gesztus. Az illusztris vendégsereg, többek közt Laurencz László, Vanyus Attila, a Dunaferr BL-győztes játékosai - Pálinger, Mátéfi, Siti Bea - és a többiek egytől egyig sajnálatukat fejezték ki a Caola megszűnése miatt, amiért Egerszegen nincs minőségi kézilabdázás, hisz nem felejtették el,hogy Radulovicson kívül még nagyon sok kiváló játékos tört borsot az ellenfelek orra alá. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!