Sport

2011.06.04. 02:29

Újra teljesítették a Vasember-távot

Szinte már nincs St. Pölten-i triatlon Világkupa-futam Böröcz László, a Keszthelyi Triatlon SE tagja nélkül. A sportembert ráadásul idén klubtársa, Kovács Krisztián is elkísérte.

Kerkai Attila

Az ausztriai St. Pöltenben ötödik alkalommal rendezték meg az Ironman 70.3 triatlon Világkupa-futamot. A verseny eddigi történetének legnépesebb mezőnye gyűlt össze az idén, hiszen 40 ország 2200 sportolója vághatott neki az 1,9 km úszásból, 90 km kerékpározásból és 21 km futásból álló távnak.A pálya külön nehézséget is adott az indulóknak, hiszen emelkedőkkel tarkított útvonalon zajlott, főleg a kerékpározás. Megyénkből immár visszatérő vendégnek és indulónak számít a Keszthelyi Triatlon SE tagja, Böröcz László, aki az 50-55 éves korosztályban 5 óra 28 perces idővel a mezőny első felében, azaz a 13. helyen ért célba. Klubtársa, Kovács Krisztián a 35-40 éves korosztályban vágott neki a távnak és a 18. helyen végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!