Sport

2011.04.29. 05:38

Kézilabda - gyerekeknek (képgalériával)

A nagykanizsai Zrínyi-iskola tornatermében szerdán hat csapat részvételével bonyolították le a szivacskézilabdázók országos bajnokságának régiós döntőjét. A 9 éves korosztály vetélkedéséből az első két helyezett lépett tovább.

Benedek Bálint


A kanizsai viadalon a megyei döntőből továbbjutott két együttes indult, a vendéglátó intézmény A és B alakulata. Mellettük Baranyából a siklósiak és a pécsiek, illetve Somogyból Böhönye állt még rajthoz. A mezőny hatodik tagja - lévén Somogyból csak egy csapat tudott rajthoz állni - a Soroksár gárdája volt.

A gyerekek kitettek magukért a régiós döntőn, hiszen szikrázóan kemény összecsapásokat láthatott a főleg szülőkből és kísérőkből álló közönség. A tornát a Soroksári TE nyerte meg, megelőzve a Pécsi Városi SE (ez a két csapat lehet tehát ott az országoson) és a Böhönye egységét. Az erős mezőnyben a két kanizsai csapat az ötödik és hatodik helyen végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!