Sport

2011.03.28. 16:47

Terembajnok a VM Sportlövők

Szoros küzdelemben, egyetlen pont előnnyel a VM Sportlövők csapata nyerte meg az idei városi teremlabdarúgó bajnokságot Lentiben.

Gyuricza Ferenc

Az ünnepélyes eredményhirdetést a minap tartották a polgármesteri hivatalban. Az összejövetelen Horváth László polgármester kiemelte: az önkormányzat elkötelezett a sport és a testnevelés ügye iránt, ennek jegyében - és a város sportkoncepciójában foglaltak szerint - a versenysport támogatása mellett arra is törekszik, hogy az amatőrök számára is megteremtse a lehetőséget a mozgásra. Ennek egyik megvalósulási formájaként támogatja a teremlabdarúgó- bajnokságot, melyen a most záruló szezonban 11 csapat vett részt. Horváth László azt is elmondta: a végig nyílt küzdelem szoros eredményt hozott, a bajnoki cím sorsa csak az utolsó fordulóban dőlt el a VM Sportlövők csapata javára. Második lett a Farmervilág, a harmadik helyen pedig a Zala Volán együttese zárt. Az eredményhirdetésen ugyanakkor az is szóba került, hogy a jövőt illetően célszerű lenne a bajnokságban részt vevő csapatok közreműködésével a versenykiírás szabályait, illetve a nevezési feltételeket is újratárgyalni.  csapadékvíz elvezetésére

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!