Sport

2010.09.08. 05:51

Szanati is indul a vb-n

Jó hírt kaptak a ZTE SK-nál, ugyanis a Magyar Súlyemelő Szövetség elnöksége döntött, és Szanati Szabolcsot is kiutaztatja a szeptember végi antalyai felnőtt világbajnokságra.

Kerkai Attila

 

Az egerszegiek 21 éves reménysége jelenleg is a tatai edzőtábor lakója, edzői pedig úgy vélik, kiérdemelte már a felnőttek között is az indulás lehetőségét.

 

- Sokat jelent ez a világbajnoki szereplés, hiszen a ZTE SK-nak már jó ideje nem volt felnőtt világeseményen versenyzője - hallottuk id. Tancsics Lászlótól, Szanati Szabolcs edzőjétől, aki fiá-val, ifjabb Tancsics Lászlóval egyengeti a tehetséges emelő útját. - Sokat dolgozott Szabolcs ezért a lehetőségért, szépen fejlődött az utóbbi időben. Azt gondolom, ha a legjobbját a vb-n is teljesíti, nem leszünk elégedetlenek. És a szezonban később is vár még rá feladat, hiszen a 23 év alattiak Európa-bajnokságán is részt vesz még az idén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!