Sport

2010.05.24. 06:30

Vereség Pakson - folytatás kedden Zalaegerszegen (képgalériával frissítve!)

Óriási küzdelem után a ZTE ezúttal vesztesen hagyta el a pályát, de nincs ok az elkeseredésre, az egerszegiek kedden hazai pályán javíthatnak. A Paks nagy szívvel küzdött, és kicsikarta a győzelmet, így az állás 1-1, úgyis mondhatjuk: minden kezdődik elölről.

Urbanics Pál

Atomerőmű SE – Zalakerámia ZTE KK 81-79 (25-21, 17-20, 19-25, 20-13)

ASE Sportcsarnok

Jv.: Hartyáni Zs., Cziffra Cs., Györffy P. A. (Benczur)

Paks: LaGrange 10, Horváth Á. 16/9,  Kiss Zs. 3, Clark 19/6, Dill 17/3. Csere: Mészáros 10/6, Panta 6, Medve -.

ZTE: Hinnant 9/9, Watson 5, Kámán 19/6, K. Wilson 8/6, Trepák 14. Csere: Timberlake 10/3, Gáspár 5/3, Tóth 9, Baki -.

Nyilatkozatok a mérkőzés után:

- A végtartalékait vette elő a Paks. Volt az az ominózus eladott labda a végén, nyilván ebből rosszul jöttünk ki. Ha azt a támadást végigjátsszuk, akkor már más a "leányzó fekvése". A "ha" viszont egy bajnoki döntőn nem működik, Mészáros Zalán pedig a végén betört, majd rutinosan leosztotta LaGrange-nak, aki nem tudott hibázni. Nüanszokon múlott. Otthon simán behúzzuk a meccset, a negyediken pedig itt nyerünk és vége - mondta magabiztosan Gáll Tamás, a ZTE KK egykori játékosa, a ZTE NKK mestere.

- Először is köszönöm a szurkolóinknak, hogy itt voltak és kitartottak mellettünk. Nem jó dolog a padról nézni a meccset, de nagyon boldog vagyok, hogy sikerült a társaimnak fordítani a végén. Tudni kell, hogy nagyon sok sebből vérzünk, egymás után dőlnek ki a játékosaink, de így is megyünk előre. Mindent megadnék azért, ha sikerülne nyernünk Egerszegen, és akkor talán... - fejezte be sejtelmesen Körtélyesi Gergely, a paksiak sérült magyar válogatott négyese.

A mai mérkőzésen remekül irányító Mészáros Zalán vezére volt csapatának. Nem is csoda, neki már a 13. bajnoki döntője a mostani - A Zalaegerszeg kiemelkedően a legjobb csapat Magyarországon. Nagyon örülök, hogy a mérkőzés bizonyos részeiben, vagy talán az egész meccsen fel tudjuk venni a ritmusukat és fel tudunk nőni az ő szintjükhöz. A sokadik ilyen meccsünket játsszuk ebben a szezonban, hogy a végén jövünk vissza mínuszból, úgy vélem, ez a csapat minden támogatást megérdemel, és nagyon remélem, hogy Pakson a jövőben is kiemelt szerepet fog kapni a kosárlabda. A keddi mérkőzésről annyit, ha partiban tudunk lenni Egerszegen a Zetével, nagyon boldog leszek. Ilyen állapotban, ahogy most vagyunk - az eddigi sérültjeinkhez Dillt is hozzászámolhatjuk, mert csak poroszkál a pályán - nagy bravúr lenne a győzelem. Mindenesetre mindent meg fogunk tenni, már csak azért is, hogy ez a csodálatos döntő még tovább tarthasson. A szurkolók egy-két kivételtől eltekintve nagyon sportszerűen biztatják kedvenceiket, és fergeteges hangulatot teremtenek. Nyerjen a jobb! - zárja le a beszélgetést a szimpatikus veterán.

- Sokadjára bizonyítjuk, hogy óriási szívünk van - kezdte mondandóját Horváth Ákos, a paksiak nagy kedvence. - Igazából ez a győzelem olyan gátlásokat szabadíthat fel bennünk, hogy lazábban tudunk majd játszani. Ilyen játékkal talán meglepetést tudunk okozni idegenben is. A cél maradt ugyanaz: szeretnénk megnyerni a bajnokságot.

Gémes Levente, a Szeged játékosa, korábbi többszörös bajnok: - Örülök, hogy eljutottam erre a meccsre, és mint külső szemlélő, remek sportélménnyel gazdagodtam. Roppant izgalmas mérkőzés volt. Nehéz ennek a finálénak a végső győztesére tippelni. Egy biztos: a magyar kosárlabda ünnepe ez a döntő.

Kámán Tamás a Zalakerámia ZTE KK csupaszív csapatkapitánya, aki a második félidőben ismét hátára vette csapatát, küzdött, hajtott és mindig a legjobbkor érkeztek a pontjai: - Ha kicsit jobban koncentrálunk, miénk a végjáték, de hát a Paks hajtott, akart és kiegyenlített. Ennyi és nem több. Folytatódik a csata, kedden nyerni kell. Az a meccs más lesz, mint a szerdai volt, hiszen a Paks ma is megmutatta, hogy nagyon jó csapat és nem véletlenül került a döntőbe. Van két-három napunk, hogy a hibáinkat kielemezzük, de a harmadik mérkőzésen úgy lépünk pályára, hogy újra megmutatjuk, miért voltunk mi az alapszakasz- és a kupagyőztesek és "bedaráljuk" a Paksot.

Baki Gergelytől a sérülése felől érdeklődtünk: - A csípőm környékén kaptam egy ütést még a Szolnok elleni elődöntőben, ma pedig egy "emlékeztetőt" ugyanoda, nehogy elfeledkezzek róla. Nincs nagy baj, kedden játékra jelentkezek.

Völgyi Péter: - Igazából nem a Paks játszott extrát, hanem mi hibáztunk a végjátékban. A negyedik negyedben hatpontos előnyünknél négy tiszta hárompontos-lehetőségünkből ha az egyik bemegy, akkor mi nyerjük meg a meccset. Ugyanakkor gratulálok a Paksnak, hiszen az utolsó pillanatig küzdve egylabdás meccset nyert, nekünk pedig tanulni kell a hibáinkból, hogy hazai pályán kedden újra magunkhoz vehessük az előnyt. Tény és való, a végén a mi hibáink kellettek, hogy a hazaiak nyerhessenek, de ilyen a play-off, ilyen a bajnoki döntő, aki extrateljesítményt nyújtott három napja, az később akár betlizhet is. Az az én feladatom, hogy megtaláljam, ki tud az adott mérkőzésen a legtöbbet segíteni a csapaton. Nagy probléma nincsen, most úgy néz ki, legalább négy összecsapásos lesz ez a párharc. Nekünk a meccseket meg kell nyerni, teljesen mindegy, hogy hol és hogyan. Nyilván a következő meccs kulcsfontosságú lesz, hiszen nagyon fontos, hogy a pályaelőnyünket megtartsuk. Sokkal több ésszel kell játszanunk Egerszegen, hiszen ma kicsit túlvitt bennünket a lendület. A felfokozott hangulaton kell úrrá lenni és fegyelmezettnek lenni negyven percen keresztül, akkor nem érhet bennünket meglepetés otthon.

Gáspár Dávid, szokásához híven, ismét jó ütemben szállt be a meccsbe, más kérdés, hogy ezúttal elmaradt a siker: - Egy kicsit el vagyunk kenődve, hiszen a végjátékban vesztettük el a meccset, de szerintem ez egy pár óra múlva elmúlik, és már a következő találkozóra fogunk koncentrálni. Kedden mindenképp nyerünk, nem hagyjuk ezt annyiban. Otthon nem hiszem, hogy ennyi labdát el fogunk adni, amennyit eladtunk a mai meccsen és az üres helyzeteinket is jobb százalékban fogjuk értékesíteni. Ma 79-71-nél ugyan szépen kijátszottuk a helyzeteinket, de nem sikerült ellépnünk jobban, a végjátékban pedig a hazaiak agresszív letámadása kicsit megzavart bennünket. Megmondom őszintén, nem gondoltam volna, hogy elveszítjük onnan, de vagyunk annyira jó csapat, hogy túl tudjunk lendülni ezen. Pakson kikapni egy bajnoki döntőben benne van a pakliban, igazából csak az zavar, hogy olyan "gyerekes" hibák miatt szenvedtünk vereséget, amik könnyen elkerülhetőek lettek volna. Ha kicsit jobban fókuszálunk a következő meccsre, nem lehet gond, és úgy gondolom, hazai közönségünk plusz energiáival bedaráljuk az Atomot.

 

OLDALTÖRÉS: A mérkőzés online közvetítése

 

 

 

1. negyed

1. perc: A Paks hozza el a labdát. Horváth kezéből kiperdül, Watson ugyancsak elveszti, de Trepák önfeláldozóan visszaszerzi. Kámán ismét villant, és az előző mérkőzéshez hasonlóan most is ő dobja az eső pontot: 0-2.

2. perc: Clark eladja a labdát, újra a ZTE támadhat. Most Hinnant hibázik, az ő kezéből csúszik ki a játékszer. Majd újra ő szerez labdát. Watson nagyon rövidet dob távolról.

3. perc: Clark triplájával vezet a hazai csapat: 3-2. Horváth labdát szerez, 5-2 az állás. Egyelőre kapkodóan játszik a vendégcsapat. Kámánnak ütnek oda ziccerdobás közben. A büntetőt is bedobja, az állás 5-5.

4. perc: Dill Trepák mellett szerez pontot. 7-5. Kámán első hibája. Kámán újabb hibája után Ivory Clark dobhat büntetőt, és mivel előzőleg bezsákolta az amerikai fiú, így akár 5 ponttal is elléphet a Paks. Meg is van, az állás: 10-5. Wilson első hárompontosa a legjobbkor jön: 10-8.

5. perc: Mészáros távolija lepattan, a labda Watson kezében. Támadóhibát vét. Jöhetnek a hazaiak. Trepák helyett Tóth a pályán. Dill dob pontot Tóthról, plusz egy büntető is jön. Ez is jó: 13-8. Wilson triplája ezúttal nem jó, támadásban a hazaiak.

6. perc: LeGrange ellépi. Újra a zalaiak támadhatnak. Wilson eladja  a labdát. Mészáros nem tudja bevinni a labdát Wilson mellett és egy faultot is begyűjt.

7. perc: Hinnant keze sül, hárompontosa után: 13-11. Gáspár faultja után Mészáros dobhat. A ZTE-nek megvan az 5 csapat-személyije. Mindkettőt bevágja a rutinos játékos: 15-11. Tóth értékesíti Gáspár remek labdáját: 15-13. Timberlake jön Watson helyére. Tóth személyi hibája után Horváth dobhat. A válogatott játékos csak az egyiket dobja be: 16-13. Visszatér Trepák a pályára.

8. perc: Wilsont sapkázza le Clark, majd egy csodálatos alley oop, Hinnant-Timberlake kettősből utóbbi a pontszerző. A válasz nem késik sokat, Dill szerez közelről pontokat: 18-15. Wilson belevezeti a labdát Clarkba, támadóhiba, a hazaiak jönnek. Panta pontjai után újra 5 pont a Paks előnye: 20-15.

9. perc: Panta üt oda Trepáknak, érdekesség, hogy ez még csak a 3. csapat-fault volt. Hinnant ziccere kiperdül, LeGrange-nál a labda. Panta hárompontosa nem jó, Gáspár távoli duplája viszont igen. 20-17.

10. perc: Trepák ellen fúj személyi hibát a bíró, Völgyi Péter rendkívül ideges. Horváth dobása lejön, LeGrange visszaszerzi a lepattanót és bedobja: 22-17. Timberlake szép hárompontosa után büntetőt is dobhat, mivel Panta odaüt neki. Timberlake ezt is bedobja. Az állás: 22-21. Clark a dudaszó pillanatában dob hárompontost: 25-21. Vége az 1. negyednek.

2. negyed

1. perc: Timberlake hozza fel a labdát. Trepák lebirkózza Dillt és bedobja: 25-23. Kiss adja el a labdát. Hinnantnek üt oda Kiss, oldalról jöhet a ZTE.

2. perc: Trepákkal szemben Mészáros szabálytalankodik, a rutinos center dobhat. Hinnant helyett Watson a pályán. Trepák első büntetője rossz. A második csont nélkül: 25-24. Mészáros nagyon rossz dobása után Timberlake-nél a labda, Trepák passzát elcsípi az ellenfél, Timberlake sportszerűtlen hibát követ el. Kettőt dobhat a Paks, utána oldalról jöhetnek. LeGrange mindkettőt bedobja: 27-24. Dill veri egy az egyben Tóthot és dob szép kosarat: 29-24.

3. perc: Tóth kosarával: 29-26. Labdaszerzés után Kámán dob ziccert: 29-28. Időkérés a hazaiaknál. Dillről marad le Tóth, aki köszöni szépen és dob egy triplát. 32-28.

4. perc: Watson egyéni akciója után támadhat a vendégcsapat, az amerikai játékos nagyon rosszul dob kosárra. Timberlake Clarknak üt oda, aki büntetőket dobhat. Csak az egyiket dobja be: 33-28. Gáspár kivezeti  a labdát az oldalvonalon kívülre, támadhat a Paks. Kovács ront közelről, utána újabb labdaeladás rosszabbítja a ZTE statisztikáját. Hál' istennek ebben a Paks is jó, ők is eladják a bogyót, majd pedig Timberlake-kel szabálytalankodnak.

5. perc: Gáspár triplája eljön, de Tóth visszaszerzi a lepattanót. Dill gyűjti be első hibáját. LeGrange sapkázza Wilsont, ismét támad a Paks. Horváth Ákos áll bele egy triplába, ami jó is. 8 ponttal vezet a hazai csapat, időt kér a ZTE. Wilson hárompontosa lejön.

6. perc: Clark dob pontot Gáspárról, 10-zel megy a hazai csapat. Hinnant szokásához híven hárompontossal hűti le a paksiakat: 38-31. Dill eladja a labdát. Kovács gyűjt be újabb személyi hibát.

7. perc: Mivel megvan az 5 csapat-személyi, Watson dobhat. Mindkettő benn van: 38-33. Dill áll bele egy hármasba, ami ezúttal nagyon rövid. Nagyon szép ZTE-akció után Gáspár dob hárompontost. A ZTE 8-0-ás etappal visszajött a mérkőzésbe: 38-36.. Időt kérnek a hazaiak.

8. perc: Horváth fél kezes zsákolása után: 40-36. Hinnant lépi el, az Atomerőmű SE vezetheti a következő támadást. Kovács elhamarkodottan áll bele egy triplába, ki is jön a gyűrűről.

9. perc: Trepák támadólepattanója után szerez fontos pontot: 40-38. Clark újabb kosarával: 42-38. Ő már 14 egységnél jár. Watson elé fekszik be Panta, de nem neki fújnak, hanem Mészárosnak. Az amerikai játékos dobhat. Csak az egyik megy be, viszont paksi kézről hagyja el a lepattanó a pályát, úgyhogy a ZTE támadhat. Watson eladja a labdát, majd szabálytalankodik. Neki ez már a 2. hibája.

10. perc: Horváth távolija lejön. Wilsonnal szemben LeGrange szabálytalan. A szőke amerikai mindkettőt bedobja: 42-41. Támadóhibát fújnak a bírók Horváth Ákos ellen. 10 mp-cel a vége előtt a ZTE támadhat. Marad az eredmény. Vége a 2. negyednek.

Pontszerzők:

Paks: Horváth 8/3, Clark 14/6, LeGrange 4, Mészáros 2, Dill 12. Csere: Kiss -, Kovács -, Medve -, Panta 2.

ZTE: Hinnant 6/6, Watson 3, Kámán 7, Wilson 5/3, Trepák 5. Csere: Gáspár 5/3, Timberlake 6/3, Tóth 4.

A lepattanócsatát 14-8-ra a ZTE vezeti, a gólpasszok száma egyenlő mindkét oldalon: 7-7, mezőnyből a Paks 61%-kal, a ZTE 56-tal tüzel. A hárompontosokat a paksiak 50, az egerszegiek 33%-kal dobják. Az eladott labdátk száma mindkét oldalon nagyon magas, a vendégek 13-szor, a hazaiak 8-szor passzoltak rosszul.

3. negyed:

1. perc: Clark ismét remekül dob, már 16. pontja: 44-41. Kámán Hinnanttől kap remek labdát, ziccere után 44-43. Dill hármasa lejön.

2. perc: Kámán újabb kosarával vezet a ZTE: 44-45. Clark nem tud hibázni, 18. pontjával 46-45. Watson triplája lejön.

3. perc: Mészáros hint egy triplát, 4-gyel megy a hazai gárda:  49-45. Kámán triplája lejön, Watson visszaszerzi a lepattanót. Trepák szerez közelről kosarat: 49-47. Clark első mezőnyhibája, hárompontosa most nem jó.

4. perc: Watson kiosztása után Kámán dob triplát a sarokból: 49-50. Horváth Ákos is tud ilyet, ugyanúgy a sarokból hint egy triplát: 52-50. Kámán a hátára vette a csapatot, pontjaival egyenlít a ZTE: 52-52. Mészáros begyűjti 4. hibáját is, le is ül a padra. Kiss áll a helyére.

5. perc: Watson varázsol be pontot: 52-54. Vezet a ZTE. LeGrange középtávolija lejön.

6. perc: Wilson dobhat üresen hárompontost, de kihagyja. Clark újra rosszul dönt, nem tudja beverekedni magát a palánk alá Wilson mellől, és rossz szituációból próbálja rádobni. Kimarad, időt kér a vendégcsapat. LeGrange ad szép passzot Pantának, aki kosárra váltja: 54-54.

7. perc: Trepák totyogja el a ziccert, támadnak a hazaiak. Kiss nagyon rossz dobása után Hinnant eladja a labdát, LeGrange pedig büntet: 56-54. Tóth támadóhibája után a hazaiak támadhatnak.

8. perc: Panta adja el a labdát, újabb alley oop, ismét Hinnant és Timberlake a főszereplő. Az állás egyenlő: 56-56. Baki először a parketten. Kámán kap pihenőt. Panta elhibázott hárompontosa után Horváth szerzi meg a lepattanót és dob triplát: 59-56.

9. perc: Wilson marad egyedül, és dob egy trojkát: 59-59. Ugyanő szabálytalan Pantával szemben, oldalról jöhetnek a paksiak. Tóth szerez labdát, majd fordul le szépen Pantáról, aki odaüt neki. Oldalról jön a ZTE. Timberlake megszerzi 10. pontját, újra vezet a ZTE: 59-61.

10. perc. Hinnant második hibája után a Paks támad. Baki labdát szerez, Tóth zsákol: 59-63. LeGrange dobhat büntetőket Wilson 3. személyi hibája után. Baki sérülés miatt kénytelen elhagyni  a pályát, fájdalmas arccal rogy le a kispad mellett. A derekával lehetnek problémák. LeGrange mindkét büntetőjét bedobja: 61-63. Hinnant csodálatos hárompontosa menetrendszerzűen érkezik: 61-66-ra vezet a ZTE. Vége a 3. negyednek.

4. negyed:

1. perc: Kezdődik a 4. negyed. Mészáros újra a pályán. Horváth rossz passza után kimegy a labda a pályáról. Támadnak a vendégek. Trepák dob könnyű kosarat, 7-tel vezet a ZTE: 61-68. Kiss triplájával 64-68.

2. perc. Wilson hármasa kiperdül a gyűrűből, Trepáké a lepattanó, aki ellen Dill szabálytalan. Előbbi játékos dobhatja a büntetőket. Csak egy jó: 64-69. A labda Clarknál. Kiss hárompontosa ezúttal nem jó. Timberlake betörése után nem tud eredményes lenni.

3. perc: Trepák 2. hibája után Mészáros dobhatja be a labdát oldalról. Trepák gyorsan begyűjti 3. személyi hibáját is, Dill dobhat büntetőket. Mindkettő benn van: 66-69. Timberlake marad egyedül, de nem tudja bevágni a triplát. Időkérés. Hinnant kezében a labda, a szépen kijátszott akció után ismét Timberlake próbálkozhat, ismét rosszul. Clarké a lepattanó, Kiss is rosszul céloz távolról.

4. perc. Porszem kerülhetett a gépezetbe Timberlake-nél, ezúttal közelről sem tud betalálni. A labda marad a vendégeknél, mert Kiss kezéből kiperdül. Trepák 12. pontjával: 66-71.

5. perc: Clark láthatóan elfáradt, ismét hibázik ziccerben. Horváth Ákos a közönség segítségét kéri, hogy buzdítsák őket ezekben a nehéz pillanatokban. Panta 3. hibája után dobhat büntetőket Tóth. Egyiket bedobja: 66-72.  Horváth bejátszása után Panta eredményes: 68-72.

6. perc: Tóth szép kosarával ismét 6 a ZTE előnye: 68-74. Panta belefordul Hinnantbe, támadóhiba. Neki ez már a 4. A vendégek hozhatják fel a labdát. Gáspár nagyon rosszul dob üres helyzetből, Mészáros ellenben nem hibáz, 71-74-re jön fel a Paks.

7. perc:  Kámán távolija most lejön, Clarké a lepattanó. Ugyanő dobhat büntetőket, miután Tóth elköveti ellene 4. hibáját. Gáspár helyett Wilson a pályán. A fáradt légiós csak egy büntetőt dob be: 72-74. Tóth helyett Trepák a parketten. Kámán jókor dob triplát: 72-77 az állás. 

8. perc: A ZTE kivédekezi a Paks támadását. Ez sorsdöntő lehet. Időt kér a hazai csapat. Hinnantet blokkolja Clark, majd odaüt amerikai kollégájának, ez már a 3. hibája. Dill kihagyja a ziccert.

9. perc: Hinnant távolija is lejön, majd csodálatosan szerel ugyanő, Horváthtól szerzi meg a labdát. Watson ziccerben hibázik. Dill ellen Wilson szabálytalan dobás közben, a paksi játékos bedobja, és a büntetőt is: 75-77. 1 perc van vissza, letámad a Paks.

10. perc: Panta kipontozódik, Dill jön vissza a helyére. Trepák dobhat büntetőket Dill hibája után. A rutinos center egész szezonban jól dobta a büntetőket, most is így van: 75-79. Mészáros betörése után 77-79. Watson veszt labdát, egyenlít a Paks Horváth zsákolása után. Időkérés. 31 mp-cel a vége előtt a ZTE hozhatja fel a labdát. Zúg az ASE a csarnokban, akárcsak a hajrá Zete! Óriási, döntőhöz méltó hangulat van a csarnokban. Hinnant ziccert hibáz, 12 mp-cel a vége előtt a Paks támadhat. Mészáros leosztása után LaGrange dob pontot: 81-79. 5 századmásodperccel a vége előtt a ZTE időt kér! A Paks nyeri a mérkőzést. A sírból hozta vissza a tolnai gárda ezt a meccset. A vége: 81-79.

OLDALTÖRÉS: A mérkőzés előtti percek

OLDALTÖRÉS: A mérkőzés előtti percek

 A mérkőzés előtt Trepák Zoltánnal, Bodrogi Csabával és Völgyi Péterrel beszélgettünk az esélyekről és arról, hogy milyen szurkolói mendemondák keringenek a levegőben... 

- Zoli, tudod, hogy némelyik Zete-szurkoló arra "vetemedett", hogy azt mondja, milyen jó lenne, ha ma kikapnátok, mert akkor még többször lehetne nézni titeket ebben az idényben.

- Én azért ezzel nem értek egyet - mondta mosolyogva -, szeretném, ha már kedden lezárulna ez a párharc. Ezzel kapcsolatban azt javaslom a vezetőségnek is, hogy inkább legyenek szurkoló-kosaras mérkőzések, és akkor többet találkozunk mi is.

- Ez azt jelenti, hogy legyőzitek az oroszlánt a barlangjában?

- Erre készülünk, és tudjuk, hogy ezúttal már a Pakson van a lelki teher, hiszen ha ma veszítenek, nagyon nehéz helyzetbe kerülhetnek.

- Sülni fognak a triplák?

- Természetesen, mi Kámival erre is felkészültünk...

- Tudhatunk valamit esetleg a következő szezonról? Úgy tudom, lejár a szerződésed...

- Egy ajánlatom már van, a Zalakerámia ZTE KK-tól kaptam, maradjunk annyiban, visszatérünk rá a bajnoki döntő után.

Ekkor lépett be a csarnokba Körtélyesi Gergely, a Paks válogatott erőcsatára, akitől arról érdeklődtem, milyen érzés, hogy nem tud pályára lépni a döntőben.

- Gondolhatod, nem ez az időszak a kedvencem eddigi pályafutásom alatt. Mindenesetre bízom benne, hogy a mieink a hazai közönség segítségével le tudják győzni a bombaerős ZTE-t.

Völgyi Péter az esélyekről annyit mondott, hogy ha legalább annyira figyelnek a lepattanókra, és az üres helyzeteket értékesíteni tudják, akkor meglehet a győzelem. A mester szerint is most már a Paksnak van veszítenivalója és a győzelmi kényszer terhét meg lehet lovagolni. - Az már biztos, hogy Gulyás ma nem fog játszani, így Walker után újabb magas embert veszítettek el a paksiak. Ez semmiképp sem hátrány számunkra. - zárta mondandóját a tréner.

Bodrogi Csabával beszélgettünk a jövő csapatáról is, erről egy később fogunk beszámolni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!