Sport

2009.10.02. 02:27

Verseny és ünneplés a roncsderbiseknél

Zalaegerszeg (ka) - A sikeres bajnoki szereplést is megünnepelendő, szezonzáró roncsderbi versenyt rendeznek szombaton a kustánszegi Göcsejringen.

zaol.hu

Ifi 2.: 1. Lakatos Lénárd (Trabant). Nők: 1. Dávidné Kámán Tímea (Mazda). Ifi 3.: 2. Lakatos Dominika (Suzuki).

Ifi 2.: 1. Lakatos Lénárd (Trabant). Nők: 1. Dávidné Kámán Tímea (Mazda). Ifi 3.: 2. Lakatos Dominika (Suzuki).

Épített kategória: 3. Farkas Marcell (Lada motoros szöcske), 4. Endrődi Boldizsár (VW motoros szöcske). Szuperfutam: 2. Endrődi Boldizsár (VW motoros szöcske). Széria kicsi: 4. Csizmazia Sándor (Honda). Szuperfutam: 6. Csizmazia Sándor (Honda). Szerelői: 2. Németh Gergő (Mazda).

A futam után alakult ki az idei bajnokság végeredménye, melynek összesítése után a Kerkabarabási AMSE tagjai közül Lakatos Lénárd és Dávidné Kámán Tímea is bajnoki címet szerzett.

A zalai versenyzők végső helyezései. Ifi 2.: 1. Lakatos Lénárd. Nők: 1. Dávidné Kámán Tímea. Ifi 3.: 2. Lakatos Dominika. Épített: 2. Endrődi Boldizsár. Szuper: 4. Endrődi Boldizsár. Széria kicsi: 8. Csizmazia Sándor.

Szombaton pedig már szezonzáró viadalt rendeznek a kerkabarabásiak. A Kustánszegen a nyáron átadott Göcsejringen 11 órától kezdődnek a küzdelmek és a meghívottak között lesznek amatárök és profik egyaránt, s rendeznek quad-versenyt is.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!