Korszerűsít az E.ON. a belvárosban

2024.06.17. 11:30

Gázvezeték-rekonstrukciós munkálatok Zalaegerszegen

Gázvezeték-rekonstrukciós munkálatokat végez Zalaegerszegen, a Kazinczy téren az E.ON Hungária Csoport.

Mozsár Eszter

A korszerűsítés részeként az érintett területen a jelenleg üzemelő gázvezetéket egy biztonságosabb, korszerűbb műszaki paraméterekkel bíró gázelosztó-vezeték rendszerre cserélik, tájékoztatta szerkesztőségünket a szolgáltató.

Fotó: Pezzetta Umberto

A korszerűsítés részeként az érintett területen a jelenleg üzemelő gázvezetéket egy biztonságosabb, korszerűbb műszaki paraméterekkel bíró gázelosztó-vezeték rendszerre cserélik, tájékoztatta szerkesztőségünket a szolgáltató. Első ütemben a Könyök és a Mártírok utca közötti szakaszon szűkítik le a közlekedési sávokat.

Fotó: ZH

A burkolat megbontásával járó gázvezeték-felújítási munkálatok június 17-én, hétfőn kezdődnek és várhatóan szeptember végéig tartanak. A felújítás idején a Mindszenty tér és a Könyök utca közti szakaszon sebességkorlátozás lesz érvényben. Több ütemben várhatóak sávlezárások, elterelések, illetve a becsatlakozó Mártírok, Ady, Munkácsy és Sütő utcát érintő kanyarodási tilalmak.

Fotó: Pezzetta Umberto

 

Fotó: Pezzetta Umberto

A munkavégzés időtartama alatt a földgázszolgáltatás zavartalan lesz, de az átkötések idejére a gázellátás – rövid időre – szünetelni fog. Ennek pontos időpontjáról az E.ON előzetesen, szórólapon tájékoztatja az érintett ügyfeleket. A munkálatok végeztével a felbontással érintett útburkolatot teljesen újjáépíti a szolgáltató. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában