Nem volt kérdés a folytatás

2021.01.25. 19:40

A 17. évét kezdte meg a Zalaszám és a ZAC együttműködése

Noha hosszú hagyománya van, az idén mégsem a megszokott formában köttetett meg immár 17. alkalommal a szponzori szerződés a Zalaszám Kft. és a Zalaegerszegi Atlétikai Club vezetői között.

Kerkai Attila

Az egerszegi atlétikai klub fiataljai a jövőben is nyugodt környezetben készülhetnek

Fotó: archív/ZH

Az aláírás ugyanis ezúttal nem ünnepélyes keretek között történt meg, hiszen a cég és az egyesület vezetői a legkisebb esélyt sem akarják megadni a fertőzés tovaterjedésének. Dr. Szász Péter, a Zalaszám ügyvezető igazgatója hangsúlyozta, a ZAC-cal való további együttműködés számukra nem lehetett kérdés. Biztos benne ugyanis, hogy az atléták a jövőben is tovább öregbítik a város és

a Zalaszám hírnevét.

Az egerszegi atlétikai klub fiataljai a jövőben is nyugodt környezetben készülhetnek
Fotó: archív/ZH

Szakály István, a ZAC elnöke megköszönte a Zalaszám Informatika Kft. támogatását, kiemelte, hogy a piramis elv szerint építkező egyesület berkeiben mindenki megtalálhatja a számára ideális mozgásformát. Bella Attila ügyvezető igazgató kiemelte, hogy az egyesületben tevékenykedő edzők, sportolók erő felett teljesítettek a Covid–19 vírus miatt kialakult helyzetben, és a Zalaszám további támogatása a klubban dolgozók és a versenyzők munkájának az elismerése is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!