az Alba Fehérvár ellen játszanak

2020.12.22. 20:17

Már Donaldsonnal is támadhat a ZTE KK

Továbbra is Heinrich Róbert irányításával készül a Zalakerámia-ZTE KK NB I. A csoportos férfi kosárlabdacsapata. Ami jó jel, hiszen a legutóbbi két találkozójukat megnyerték az egerszegiek, ám szerdán (18.00), az Alba Fehérvár otthonában már tényleg hatalmas bravúrra lenne szükségük a sikerhez.

Kerkai Attila

Balról a zetés Völgyi Marcell az Alba elleni, hazai meccsen

Fotó: KT

Persze, miért ne, de ismerve a két együttes keretét, magasan a fehérváriak a találkozó favoritjai. Megbízott vezetőedzője irányításával a ZTE KK legyőzte a Kaposvárt és a PVSK-t, ám az Alba Fehérvár nagyobb falatnak tűnik.

A zalai klubnál keresik a távozott Ante Nazor utódját, de nagy valószínűséggel ebben az évben már nem lesz új vezetőedző. Így a 2020-ban hátralévő három mérkőzésen Heinrich Róbert vezeti a csapatot.

Balról a zetés Völgyi Marcell az Alba elleni, hazai meccsen
Fotó: KT

A ZTE KK a Jászberénytől igazolt Donovan Donaldsonnal kiegészülve várja a szerda esti találkozót.

– Szerencsére mindenki egészséges, és ebben a rövid időben megpróbáltuk új játékosunkat is beépíteni a csapatba, de ez értelemszerűen több időt vesz igénybe – mondta Heinrich Róbert, utalva arra, hogy Donaldson csak hétfőn kapcsolódott be a közös munkába. – Játékban volt, így fizikálisan rendben van, jó állapotban érkezett hozzánk. Nehéz mérkőzés előtt állunk, hiszen az Alba Fehérvár a mezőny egyik legjobban felkészült csapata. De mindent elkövetünk, hogy kihozzuk magunkból a legtöbbet.

A két együttes három hete Zalaegerszegen találkozott, akkor az Alba Fehérvár 97-79-re győzött.

Kapcsolódó cikkünk:

https://www.zaol.hu/sport/helyi-sport/donovan-donaldson-szemelyeben-uj-jatekossal-erosit-a-zte-kk-4777612/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!