FIVÉREK

2018.02.08. 15:10

Ritkán találkoznak a Vastag testvérek

Mindhárman egyetértenek a család fontosságában. Az egyik fivér a napokban kétgyermekes édesapa lett, a másik pedig nemrég mondta ki a boldogító igent. Csaba még nem nősült meg, de legidősebb testvérként érzi: már itt lenne az ideje.

Mediaworks / Hot!

Forrás: VR

Fotó: Ho

Példamutató, ahogy a fivérek ragaszkodnak egymáshoz, mégis ritkán lehet együtt látni a Vastag testvéreket. Csaba szerint ennek az a legfőbb oka, hogy ő és a fiatalabb öccse, Tamás a koncertek és a fellépések miatt „fordított életet élnek”, így ritkán tudnak találkozni Balázzsal, aki informatikusként dolgozik – olvasható a Vasárnap Reggel legutóbbi számában.

„Annak ellenére, hogy Balázs négy, Tamás pedig tíz kilométerre lakik tőlem, nem sokat tudunk találkozni. Bármikor átugorhatnánk egymáshoz, de mivel sosem beszéljük meg előre, mindig rájövünk, hogy nincs olyan időpont, amikor mindhárman egyszerre ráérünk. Számomra nagyon fontosak a testvéreim és a szüleim is. Nem is telik el úgy nap, hogy ne tudjak a többiekről, viszont sajnos főleg csak telefonon kommunikálunk” – mondta el Csaba.

A család az első

Ha a testvérek mégis összefutnak, a találkozót – a közös hobbijuk miatt – a legtöbbször egy moziba szervezik. Vagy a szülői házba, Veszprémbe, ami az első számú bázis. Ilyenkor Vastagék – a maratoni beszélgetések mellett – együtt készítik el a családi ebédet. – Példaértékű számomra, hogy a szüleim harminchét éve együtt élnek, és nekik köszönhetően nagyon jó neveltetésben volt részünk. Amikor van időm, megpróbálok hazamenni hozzájuk. Ilyenkor hosszasan beszélgetünk a világ dolgairól. Ezek az alkalmak rendszerint hatalmas főzésbe torkollnak. Legutóbb is nyolc tányérral ettem apukám halászléjéből, ami az egyik kedvencem, de mindig csak az előkészületekbe merek besegíteni. Nála jobban úgysem tudja senki elkészíteni. Szerintem ebben világszinten verhetetlen – mesélte nevetve a legidősebb Vastag testvér.

Különböző személyiségek

Csak külsőleg hasonlítanak egymásra, valójában nagyon is különbözőek. Amíg Tamás szerint Balázsra a pontosság és a megbízhatóság jellemző, addig Csaba néha kissé bohémabb módon kezeli az idő fogalmát. Arra a kérdésre, gondolták-e valaha, hogy melyikük nősül meg a leghamarabb, eltérő választ adtak a testvérek, amikor legutóbb – a családok éve alkalmából – a Családvarázs sorozat erről is megkérdezte őket. Ennek ellenére büszkék egymásra.

„A büszkeség csak egy szó. Amit érzek, ennél jóval több. Jó látni azt, hogy nemcsak híresekké tudtak válni, hanem valamilyen szinten példamutató életet tudnak élni. Tudom, hogy nagyon elfoglaltak, mégis, amikor kell, mindig megkeresnek” – mondta Balázs.

Csaba három gyermekre vágyik

A legvagányabb Vastag testvér arról már csak lapunknak mesélt, hogy mit gondol a házasságról, főleg azok után, hogy Balázs öccse megnősült a napokban.

– Családban élni a legjobb dolog a világon. Magam is legalább három gyereket szeretnék, de úgy érzem, még nem érkezett el erre az idő. A család és a gyerekek nagyon sok időt és energiát igényelnek és érdemelnek is. Jelenleg viszont szinte minden másodpercben úton vagyok a zenekarral, és van, hogy csak pár órát tudok otthon tölteni. Így, mivel nem tudnám megadni a családomnak az említett, megérdemelt figyelmet és időt, ez a lépés még várat magára, bár remélem, hogy nem sokáig – mondta Csaba, aki jelenleg is kiegyensúlyozott párkapcsolatban él, a magánéletét azonban óvja a nyilvánosságtól.

A szülei és a testvérei élete számára is követendő példa, csak őelőtte még rejtély, hogy mikor jön el a megfelelő idő a nősülésre.

Borítókép: A vastag testvérek – Vastag Tamás (b), Vastag Balázs (k), Vastag Csaba (j)

Forrás: Vasárnap Reggel / Fotó: Hot!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!