Rendőrségi

2010.11.30. 14:26

Durva: elvitte a Fiatot, majd részegen balesetet okozott vele

Hétfőn reggel kétszer is értesítették a rendőrséget Galambokról: mindkét esetben egy Fiat személygépkocsi miatt hívták ki a járőröket. Egy galamboki nő azért telefonált, mert elvitték az autóját, ám kiderült, hogy a tettes balesetet okozott a járművel.

zaol.hu

Hétfőn reggel egy Galambokon történt személyi sérülés nélküli közlekedési balesetről érkezett bejelentés a Zalakarosi Rendőrőrsre. Eszerint a Somogyi utca és a Dózsa György utca kereszteződésében két gépkocsi ütközött.

Tíz perccel később egy galamboki nő tett bejelentést a rendőrségre, mert azt megelőzően a háza előterében lévő kabátjából eltulajdonították édesanyja udvarban álló, Fiat Stílo típusú személygépkocsijának kulcsát, majd a járművet két személy elvitte.

A baleset helyszínén intézkedő rendőrök megállapították, hogy az okozó gépjármű azonos az elvitt Fiattal. A járművet vezető helybeli férfi és társa ellen jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Mivel felmerült annak gyanúja is, hogy a Fiat vezetője ittasan ült volán mögé, a rendőrök ellene ittas járművezetés gyanúja miatt is külön feljelentést tettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!