Rendőrségi

2015.02.15. 14:45

Eltűnt gyerekeket keres a rendőrség

Zalaegerszeg – Négy fiatal szökött meg szombatra virradóan a Zala megyeszékhelyről, a botfai fiú nevelő intézetből. Kettőt pár órán belül megtaláltak a rendőrök, két társukat azonban még keresik.

Arany Gábor

Információnk szerint a 14-17 éves fiúk a zuhanyozó mennyezetét bontották meg és a szellőzőn keresztül jutottak fel a tetőtérbe, onnan pedig a szabadba.

Boros Roland.

Nothoff Ingrid, a megyei főkapitányság sajtószóvivője közölte, a rendőrséget az intézetből szombaton reggel hat órakor értesítették a fiatalok szökéséről. A rendőrök átnézték a közeli erdőket is, majd a fiatalok lehetséges úti célját vették számba. Ennek köszönhetően két fiút szombaton délután Vasszilvágyon találtak meg egyikük nagymamájánál. A 16 éves Rédei Ádám és a 14 éves Boros Roland azonban szökésben van. A személyleírásuk: Boros Roland 155 centiméter magas, fekete hajú, frizuráját jelenleg tarajosra felfésülve hordja. Eltűnésekor fekete melegítő alsót és fekete-piros széldzsekit viselt. Rédei Ádám 170 centiméter magas, sportos alkatú, haja felnyírt, frizuráját ő is tarajosra fésülve hordja. Az eltűnésekor viselt ruházatáról nincs pontos információ.

Rédei Ádám.

A rendőrség kéri, hogy aki információval rendelkezik a két fiatal tartózkodási helyéről az hívja a megyei főkapitányságot a 92/311-510- es telefonszámon vagy tegyen bejelentést a 112, 107-es ingyenese hívható számokon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!