Rendőrségi

2014.09.05. 06:15

Egy több hónapja eltűnt férfit keres a rendőrség

A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi Beke Péter 46 éves zalaegerszegi lakost. A férfi eltűnését 2014. szeptember 2-án fia jelentette be, aki 2014 márciusban találkozott utoljára édesapjával, azóta az apa életjelet nem adott magáról, felkutatására tett intézkedések nem vezettek eredményre.

Fotó: Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi körülbelül 170-175 centiméter magas, vékony testalkatú, hosszúkás arcú, barna szeme és világosbarna, félhosszú haja van, orra hegyén kis bemélyedés, gyomra tájékán műtéti heg látható. Általában szövetnadrágot vagy farmernadrágot hord.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Beke Péter tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon vagy hívja a 06-92/311-510-es telefonszámot, de jelentkezhet a 107-es vagy a 112-es ingyenesen hívható segélyhívószámokon, vagy személyesen is tehet bejelentést bármelyik rendőri szervnél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!