Rendőrségi

2014.05.30. 06:37

Motoros baleset Zalaegerszegen - Szemtanúkat keres a rendőrség

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. május 23-án 13 óra 8 perckor egy fekete színű Nissan Quashqai típusú személyautó Zalaegerszegen, a Závodszky útról balra, a Göcseji útra kanyarodásakor nekiütközött a Göcseji úton, a Csány tér irányába közlekedő segédmotor kerékpárosnak. A motoros a balesetben az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya ezúton kéri, hogy jelentkezzen annak a feltehetően kék színű Lada típusú személyautónak a vezetője, aki a motorossal egy irányban közlekedett és a balesetet láthatta, továbbá azok jelentkezését is várják, akik a balesetről bármilyen információval rendelkeznek. Bejelentéseiket a 06-92/326-850-es telefonszámon várják, de hívhatják a 107-es és a 112-es segélyhívószámokat is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!