Rendőrségi

2014.05.31. 07:33

Karóval támadt két férfire Kustánszegen

A gyanú szerint egy 42 éves férfi 2014. május 28-án 22 óra és 22 óra 30 perc közötti időben egy 34 éves zalaegerszegi és egy 22 éves kustánszegi lakossal keveredett szóváltásba egy helyi kocsma előtt, amely tettlegességig fajult.

A szintén helybeli ember az utcán a zalaegerszegit pofon vágta, majd falkapott egy karót, amellyel többször megütötte a térdét és az alkarját, a kustánszegit pedig az alkalmi „fegyverével” könyéken találta el, aki az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

Zala Megyei Rendőr-főkapitányság


A bántalmazás miatt a fiatalabb sértett magánindítványt terjesztett elő a sérelmére elkövetett testi sértés miatt. A zalaegerszegi rendőrök két órán belül elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, aki a terhére rótt bűncselekmény elkövetését nem ismerte el. A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást K-Sz.N. ellen, továbbá a rendőri intézkedéssel szemben engedetlen volt, ezért szabálysértési feljelentést is tettek ellene a rendőrök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!