Rendőrségi

2013.08.13. 07:47

Falopáson érték tetten a férfit

Gutorfölde - Az erdőben érték tetten azt a 35 éves férfit, aki hétfőn kora reggel Gutorfölde külterületén a Gáni-hegyen nagy mennyiségű kitermelt akácfát próbált ellopni.

Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A alsónemesapáti férfi darus teherautójával érkezett a helyszínre azzal a céllal, hogy a fát el tudja szállítani. A lenti rendőrök a férfit elfogták, és gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsított beismerte tettét, elmondta, hogy a múlt héten több alkalommal lopott már a fából, amit aztán eladott. A 35 éves férfi megbánta tettét, amit nehéz anyagi helyzetével magyarázott. A férfi elmondta a nyomozóknak, hogy magának körülbelül egy köbméter fát tartott meg, amit a zalai rendőrök lefoglaltak.

Forrás: Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A Lenti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kisebb értékre elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást H. Endre ellen. A gyanúsított szabadlábon védekezhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!