Rendőrségi

2012.09.29. 10:49

Egy kamionnyi mobiltelefont loptak el - néhány órán belül elfogták az elkövetőket

Közel egymilliárd forint értékű szállítmánnyal loptak el egy kamiont péntek délután Vecsés külterületén, de az elkövetők csak néhány óráig örülhettek zsákmányuknak, mert a rendőrök elfogták őket - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) Kommunikációs Szolgálata.

MTI

 

A közlemény szerint egy magát rendőrnek kiadó ember Vecsés külterületén megállított egy mobiltelefonokat szállító kamiont, majd társaival a két kamionsofőrt feltehetően fegyverrel megfenyegette és a járművet ellopta. Az elkövetők a két gépkocsivezetőt Ócsa erdős részére vitték, s ott hagyták megkötözve. A sofőrök nem sérültek meg. 
 
A Pest megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói azonnal megkezdték az elkövetők felkutatását, és a közlemény szerint néhány órán belül megtalálták az ellopott kamiont a vecsési őrs munkatársai, a BRFK XVIII. kerületi Rendőrkapitányság, valamint a vecsési és üllői polgárőrség munkatársainak segítségével Budapesten, a XVIII. kerületben.

 


    
Az elkövetők a kamion szállítmányát - több raklap mobiltelefont - akkorra már átpakolták. A nyomozók a XVIII. kerület, Lakatos utcában elfogták K. Pál 30 éves, K. Péter 27 éves vecsési, M. Henrik 32 éves szegedi és P. István 46 éves budapesti lakost, akik a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatók. A helyszínen megtalálták az ellopott, 900 millió forint értékű szállítmányt is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!