Rendőrségi

2012.08.26. 10:21

Őrizetben a nő, aki másik nőt kényszerített prostitúcióra

Kitartottság bűntette és aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt őrizetbe vett a rendőrség egy 32 éves szegvári nőt, aki prostitúcióra kényszerített egy másik nőt - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője vasárnap az MTI-vel.

MTI

Szenti Szabolcs elmondta: a sértett testvére jelentette be, hogy hozzátartozóját egy szegvári lakásban fogva tartják.     A kihallgatás során kiderült, hogy a sértett és a gyanúsított megegyeztek abban, hogy a bevételt a költségek levonása után felezik. Mivel azonban a 23 éves nő egy fillért sem kapott, ki akart szállni az "üzletből". Ezt azonban korábbi üzlettársa nem engedte, több alkalommal megverte, és azzal fenyegette, ha elmegy, akkor a családjának esik bántódása.     

A szentesi rendőrkapitányság a 32 éves szegvári nőt őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását - tette hozzá a szóvivő.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!