Rendőrségi

2012.08.16. 10:12

Három teherautósofőr állta útját a részeg magyar kamionosnak (videó)

Nyolc hónapra börtönbe csukják és három évre eltiltották a vezetéstől azt a felelőtlen magyar kamionsofőrt, aki múlt hónapban forgalommal szemben vezetett Anglia egyik legforgalmasabb autópályáján, az M6-oson.

LiveInfo

Az 50 éves K. Pál 16 kilométer tett meg a forgalommal szemben, de csodával határos módon nem ütközött össze senkivel. Ebben ugyan nagy szerepe volt annak, hogy a helyi hatóságok az elektronikus táblákon figyelmeztettek az arra haladókat a veszélyre.

A férfi alkatrészeket szállított július 7-én, majd ezt követően megállt egy pihenőhelyen, ahol megkóstolta a házi főzésű 51 fokos szilvapálinkát, melyet magával vitt a hosszú útra, majd beült a kamionjába, és világítás nélkül, részegen felhajtott az M6-os autópályára a forgalommal szemben. Több személyautó és kamion, illetve egy 56 fős autóbusz is csak az utolsó pillanatban tudott kitérni előle, végül három kamionsofőr állította meg. A három sofőr közül ketten 250 ezer forintos jutalomban részesültek a példamutató magatartásukért.

Videó:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!