Rendőrségi

2012.04.17. 14:09

Pörkölt lett a lopott nyulakból

Két nyulat loptak el a minap egy Becsehely melletti hegyről. A tolvajok nyomába eredő rendőrkutya hamar szagot fogott, de már csak pörkölt formájában talált rá a tapsifülesekre.

zaol.hu

Hétfőn reggel a becsehelyi Imre-hegyről nyúllopásról értesítették a rendőrséget. A bejelentés adatai alapján egy pince mögötti lakattal lezárt ólból ismeretlen elkövető eltulajdonított két anyanyulat a hétvégén - tudtuk meg a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől, Szabados Gábortól.

A helyszíni szemle keretében az ól közeléből feltehetően az elkövető által hátrahagyott lábnyomokról rendőrkutyát indított Székely Tamás r. zászlós, csörnyeföldi körzeti megbízott. Henceg munkáját nehezítette az esős, párás idő, ennek ellenére mintegy 600 méteren keresztül nagy lelkesedéssel vezette gazdáját, mígnem egy pincéhez nem értek, ahol a nyitott ajtón bemenve jelezte: a szagnyom véget ért. Az asztalon egy lábasban pörköltnek elkészítve nyúlhúst talált a szemlebizottság, a pince közelében az állatok egyéb maradványai is előkerültek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!