Rendőrségi

2012.04.12. 15:03

Nadrágba rejtette a lopott motorfűrészt

Az elmúlt napokban is akadt dolguk a zalai rendőröknek: Petőhenyén egy ellopott motorfűrész miatt intézkedtek, Lentiben két nő ellen tettek feljelentést jogosulatlan kereskedés miatt, Nagykanizsán pedig egy bolti szarkát kaptak el.

zaol.hu


Nadrágba rejtette a lopott motorfűrészt
Szerdán délelőtt tett bejelentést a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra egy petőhenyei férfi, mert házuk előteréből a nyitott ajtón keresztül eltulajdonítottak egy motorfűrészt. A bejelentés alapján intézkedő rendőrjárőr a helyszín közelében igazoltatott egy gyanúsan viselkedő helybeli férfit, majd annak közelben lévő háza mellett, az udvar mögötti területen egy nadrágban elrejtve megtalálta a motorfűrészt. A férfit előállították a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, a  láncfűrészt és a nadrágot pedig lefoglalták.


Nem tudta igazolni a gázolaj eredetét
Szerdán délután a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság járőrei a Pózva és Zalaszentiván közötti útszakaszon vontak ellenőrzés alá egy személygépkocsival közlekedő férfit.  A sofőr a járműben lévő négy kanna gázolaj eredetét nem tudta igazolni, ezért előállították a rendőrkapitányságra.


Engedély nélkül árulták a ruhákat
Szerdán délután a Lenti Rendőrkapitányság járőrei egy helybeli üzlet előtti parkolóból előállítottak két román állampolgárságú nőt, akik ruhaneműt ajánlottak fel megvételre, de ahhoz nem rendelkeztek engedéllyel. A rendőrök a két nő ellen jogosulatlan kereskedés szabálysértés gyanúja miatt feljelentést tettek, a náluk lévő zoknikat, villanyborotvát, valamint karórákat pedig visszatartották.


Bírságot kapott a motoros
Szerdán este a lenti Kossuth úton vontak ellenőrzés alá a rendőrök egy segéd-motorkerékpárral közlekedő férfit. Mivel az ellenőrzés során felmerült az ittas járművezetés gyanúja, valamint a férfi személyazonosságát okmányok hiányában hitelt érdemlően nem tudta igazolni, ezért a rendőrök előállították a Lenti Rendőrkapitányságra, ahol az elvégzett légalkohol vizsgálat eredménye alapján vele szemben közigazgatási bírságot szabtak ki. 


Üdítőt és édességet lopott egy nő Nagykanizsán
Csütörtökön hajnalban tett bejelentést a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra egy áruház biztonsági őre, mert tetten értek egy nőt, aki 776 forint értékben üdítőt és édességet lopott el, de nem tudta igazolni magát. A helyszínre érkező rendőrök a nő ellen szabálysértési feljelentést tettek.



Bűnügyek, balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!