Rendőrségi

2012.04.11. 12:27

Látta a balesetet a 76-oson? A becsapódó tükör betörte az oldalüveget

Közlekedési baleset szemtanúinak jelentkezését várja a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság: a közelmúltban a 76-os főúton egy ismeretlen autó a külső visszapillantó tükrével nekiütközött egy Fiatnak, majd megállás nélkül továbbhajtott.

zaol.hu

Április 5-én, csütörtökön este háromnegyed 10-kor közlekedett egy ismeretlen személy egy jelenleg még nem ismert forgalmi rendszámú és típusú járművel a 76-os számú főúton Bagod felől Zalaegerszeg irányába. A 63+150 km szelvényhez érve áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol a bal (külső) visszapillantó tükrével nekiütközött egy vele szemben közlekedő Fiat típusú személygépkocsi bal oldali tükrének, majd megállás nélkül tovább hajtott. Az ütközés hatására a Fiat gépkocsi becsapódó tükre az oldalüveget betörte.

A rendőrség kéri, hogy aki a balesetet látta, illetve arról bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen (Zalaegerszeg, Kossuth Lajos út 45-47.) vagy tegyen bejelentést a 92/326-850-es telefonszámon, illetve a díjmentesen hívható 107-es, vagy 112-es segélyhívón.



Bűnügyek, balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!