Rendőrségi

2012.01.23. 14:16

Gazdátlan ló sétált a 7-es számú főút felezővonalán

Hétvégén is akadt dolguk a zalai rendőröknek: a 7-es számú főúton gazdátlan ló sétált, egy semjénházi férfi ittasan vezette Citroenjét, motorosok ütköztek Nagykanizsán és Kisfakos térségében, továbbá öt fiatal édességet lopott egy raktárból.

zaol.hu


Gazdátlan ló sétált a főúton
A 7-es számú főút felezővonalán sétált szombaton hajnalban egy gazdátlan ló Zalakomár külterületén. A balesetveszélyre kéklámpa használatával hívták fel a figyelmet a gépkocsizó járőrök, akik bekísérték a faluba az elszabadult állatot. A falubeliek felismerték a kötőszárát elszakító lovat, így az gazdájához hamarosan, épségben került vissza.

Égett egy ház Börzöncén
Vasárnap hajnalban Börzöncéről egy égő házhoz riasztották a tűzoltókat és a rendőröket. A lakatlanul álló ház konyhájában csaptak fel a lángok, melyeket a tűzoltók gyorsan lokalizáltak. A helyszíni szemle során a tűzvizsgáló szándékos gyújtogatás gyanúját állapította meg, ezért a rendőrség rongálás bűntett gyanúja miatt nyomozást indított.

Ittas volt a Citroen vezetője
Ittasan vezette gépkocsiját Keszthelyen az a semjénházi férfi, aki vasárnap hajnalban a Festetich György utcában balra letérve az úttestről, félig a vízelvezető árokban haladva, gépkocsibejárónak ütközött. A Citroen vezetőjét – aki sérülés nélkül megúszta a balesetet – vérvételre állították elő, büntetőeljárás indult vele szemben.

Motorosok balesetei
Fának ütközött egy motoros vasárnap kora délután Nagykanizsa külterületén, melynek során nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.
Kisfakos irányából a 61-es számú főút irányába haladt forgalomból kivont, gyáritól eltérő kormányszerkezettel szerelt, kipufogódob nélküli motorkerékpárjával az a bagolai férfi, aki egy jobbra ívelő kanyar után a nagyobb gyorsulás elérése végett kisebb sebességi fokozatba kapcsolt, azonban a nagyobb nyomaték miatt elvesztette uralmát járműve felett és először a vízelvezető árok falának, majd egy fának ütközött.

Édességet loptak egy raktárból
Egy zalaegerszegi lakásotthonból öt fiatalt állítottak elő a rendőrök vasárnap délben, akiket azzal gyanúsítanak, hogy szombaton éjszaka feltörték az otthon élelmiszerraktárának ajtaját és onnan ötezer forint értékben ételt, édességet tulajdonítottak el, amelyet el is fogyasztottak. Gyanúsítottkénti kihallgatásuk során elismerték a bűncselekmény elkövetését.



Bűnügyek, balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!