Rendőrségi

2011.12.14. 17:05

Dráma Veszprémben! Szíven szúrta magát egy rokkant férfi a nyugdíjbiztosítónál

Szíven szúrta magát a veszprémi nyugdíjbiztosítási igazgatóságon az az 56 éves férfi, akinek rokkantsági nyugdíját jelentősen csökkentették.

Napló

Drámai esemény helyszíne volt szerdán délelőtt a veszprémi nyugdíjbiztosítási igazgatóság. Egy 56 éves férfi az ügyintézőnek bemutatta azt a határozatot, amely szerint rokkantsági nyugdíját jelentősen csökkentették.

Néhány kérdést tett fel ezzel kapcsolatban, majd a zsebéből elővett késével szívtájékon szúrta magát. A mentők súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították a megyei kórházba, ahol azonnal elkezdték az életmentő műtétet – közölte érdeklődésünkre a Csolnoky Ferenc megyei kórház főigazgatója, dr. Rácz Jenő.


- A férfi a tragikus tett előtt olyat mondott, hogy ha ennyit érek, akkor ezt teszem; majd szíven szúrta magát. Az egész esemény olyan gyorsan történt, hogy senkinek nem volt ideje közbelépni, megakadályozni. Dr. Réfi Jenő, a Veszprém Megyei Nyugdíjbiztosítási Igazgatóság vezetője a Naplónak elmondta: az ügyfélszolgálaton dolgozóknak felajánlották, ha akarnak, vegyenek ki szabadnapot.



További információk és helyszíni fotók a naplo-online.hu-n

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!