Rendőrségi

2011.12.07. 14:28

Bilincsben vezették el a dühöngőt Nagykanizsán

Telefonon keresztül fenyegetett meg ismerőse egy nagykanizsai férfit kedden este. A fenyegetést valósnak vélte a sértett, ezért eltávozott lakásából. Amikor visszatért oda, az ajtón ütéstől, rúgástól származó rongálási nyomokat talált, ezért értesítette a rendőrséget.

zaol.hu

A helyszíni szemle során megjelent a fenyegető fél is, aki agresszív magatartást tanúsított, a rendőri intézkedéssel szemben is engedetlen volt, ezért a járőrök megbilincselték, előállították, majd szabálysértési eljárást kezdeményeztek vele szemben - értesítette portálunkat Salamon Róbert rendőr alezredes, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.



További rendőrségi hírek:

Autók ütköztek a 74-es főúton
Kedden délután közlekedett a 74-es főúton egy férfi az általa vezetett személygépkocsival Bak felől Zalaegerszeg felé. A 47+7800 kilométerszelvényhez érve áttért a szemközti forgalmi sávba és összeütközött egy vele szemben közlekedő gépkocsival. A baleset következtében mindkét járművezető nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.


Megtalálták az eltűnt 13 éves fiút
Kedden délelőtt a zalaegerszegi rendőrök a helyi Dísz téren vontak ellenőrzés alá egy tizenhárom éves fiút, akiről kiderült, hogy a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság eltűnés miatt körözi, ezért a Landorhegyi Gyermekotthonba szállították.  


50 kilogramm hal volt a csomagtartóban
Haltolvajokat értek tetten a Kis-Balaton garabonci szakaszán a halőrök kedden. A rendőrség megérkezéséig visszatartottak egy gyanúsnak vélt személygépkocsit, melynek csomagtartójában két műanyag ládában több mint 50 kilogramm frissen fogott halat, valamint merülő hálót találtak. A járműben tartózkodó két garabonci és egy zalakarosi férfit előállították, gyanúsítottként hallgatták ki.


Átszerelte a rendszámtáblát
Átrendszámozott személygépkocsival közlekedett Letenyén egy borsfai férfi, akit kedden vontak ellenőrzés alá a járőrök. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a gépkocsin lévő rendszámot egy azonos típusú, de más alváz- és motorszámú járműre bocsátották ki. A férfi elismerte, hogy ő szerelte át a rendszámtáblát, mert a korábbi hatósági jelzéseket a hatóság bevonta. Vele szemben egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.


Előállították a 15 éves intézeti fiút
Kedden délután tett bejelentést a Lenti Rendőrkapitányságra a helyi gyermekotthon egyik nevelője, mert egy tizenöt éves intézeti nevelt fiú a megadott időre nem érkezett vissza hozzájuk zalakomári lakhelyéről. A fiút a Nagykanizsai Rendőrkapitányság járőrei nem sokkal a bejelentést követően előállították, majd a nagykanizsai Űrhajós úti gyermekotthonba szállították.



További bűnügyek, balesetek IDE KATTINTVA!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!