Rendőrségi

2011.11.18. 13:03

A polgármesteri hivatal udvaráról akart tűzifát lopni egy nő Galambokon

Csütörtökön többször is kihívták a rendőröket Zalában: a megyeszékhelyen 15 éves tinik proteint szerettek volna ellopni, egy asszony villanyoszlopnak ütközött autójával, Galambokon a polgármesteri hivatal udvaráról akart egy nő tűzifát lopni.

zaol.hu


Proteint akartak lopni a 15 éves tinik
Csütörtökön délután az egyik zalaegerszegi bevásárlóközpont biztonsági őre tett bejelentést a rendőrségre, mert lopáson értek tetten két személyt. A rendőrök a tizenöt éves fiúkat, akik közel huszonötezer forint értékben kísérletek meg játékokat, kozmetikai cikkeket és proteint eltulajdonítani, előállították a rendőrkapitányságra.


Súlyos sérülés: villanyoszlopnak ütközött egy nő
Csütörtökön délután közlekedett a zalaegerszegi Damjanich úton egy asszony egy személygépkocsival az Átkötő út irányából a Balatoni út felé. Egy balra ívelő kanyarban a menetiránya szerinti jobb oldali útszélen letért az úttestről és egy villanyoszlopnak ütközött. A baleset következtében a járművezető nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.


Ellopták a pénztárcáját a kocsiból
Csütörtökön reggel tett bejelentést a Nagykanizsai Rendőrkapitányságon egy férfi arról, hogy előző este egy kiskanizsai üzlet előtt nyitott állapotban leállított gépkocsijából eltulajdonították a pénztárcáját és az iratait.


A polgármesteri hivatal udvaráról akart tűzifát lopni
Csütörtökön a körzeti megbízott Galambokon tetten ért egy helybeli nőt, aki éppen a polgármesteri hivatal udvaráról hasáb tűzifát kísérelt meg eltulajdonítani. A tetten ért nővel szemben szabálysértési eljárás indult.


Akácfát lopott két férfi
Eljárást indult két türjei férfi ellen, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy  csütörtökön délután egy helyi területről 4.000 forint értékben akácfát tulajdonítottak el. A rendőrök a két férfit előállították a Zalaszentgróti Rendőrősre, a fát pedig lefoglalták.



Bűnügyek, balesetek - további rendőrségi hírek ITT!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!