Rendőrségi

2011.10.03. 11:42

Elfogták a dühöngőt Nagykanizsán

Szombaton délután a térfigyelő kamerarendszer közvetítette képek alapján arra lettek figyelmesek a nagykanizsai rendőrök, hogy egy felsőruha nélküli férfi a helyi Erzsébet téren egy gyógyszertár ablakában lévő virágládát rugdossa, majd az úttesten átfutva egy forgalomirányító fényjelző készülék oszlopával teszi ugyanezt.

zaol.hu

Az ügyeletes tiszt a cselekmény megszakítása érdekében azonnal járőrt küldött a helyszínre. A férfit, aki a rendőrjárőr megérkezéséig már a Király utcában lévő egyik buszmegállónál lévő műanyag szemétgyűjtőedényt kezdte rugdosni, elfogták és előállították a rendőrkapitányságra.


További rendőrségi hírek:


Ittasan vezette járművét
Pénteken délután a Zalaszentgrót és Türje közötti úton vontak ellenőrzés alá a rendőrök egy személygépkocsival közlekedő férfit. Mivel felmerült annak gyanúja, hogy járművét ittasan vezette, ezért vér- és vizeletminta-vételre állították elő, majd ellene büntető feljelentést tettek.


Elsodorta a gyalogosokat egy Suzuki Keszthelyen
Szombaton délelőtt közlekedett a keszthelyi Deák Ferenc utcában egy férfi egy Suzuki típusú személygépkocsival. A Vaszary Kolos utcánál lévő kereszteződéséhez érve nem vette észre a gyalogátkelőhelyen szabályosan átkelő asszonyt, valamint annak lányát, és a felezővonalnál elsodorta őket. A baleset következtében mindkét gyalogos nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.


Súlyos sérülés: Renault ütközött motorkerékpárral
Szombaton délután közlekedett a keszthelyi Bercsényi Miklós utcában egy férfi egy Renault Twingo típusú személygépkocsival. A Georgikon utcánál, ahol a forgalomirányító lámpák nem működtek, az „Állj, elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla utasítása ellenére megállás nélkül behajtott egy kereszteződésbe, ahol összeütközött egy, a védett útvonalon közlekedő, Java típusú motorkerékpárral. Az ütközés következtében a motorkerékpáros, aki a blokkoló fékezés ellenére sem tudta elkerülni a balesetet, nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.


Ellopták az autós táskáját
Vasárnap tett bejelentést egy férfi a rendőrségre, mert aznap délelőtt egy keszthelyi sörözőben eltulajdonították az asztalra letett autós táskáját a benne lévő okmányokkal, mobiltelefonnal és készpénzzel. A rendőrök azonnal a helyszínre indultak, s a bevezetett intézkedéseknek köszönhetően elfogtak két, a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helybeli nőt, akiket előállították a rendőrkapitányságra.


Ittasan kerékpározott
Hétfőn hajnalban a lenti rendőrök 75-ös főútról előállítottak egy férfit a rendőrkapitányságra, mert felmerült annak gyanúja, hogy ittasan kerékpározott. A légalkoholmérés eredménye alapján a férfivel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki.



Bűnügyek, balesetek - további rendőrségi hírek ITT!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!