Rendőrségi

2011.10.14. 12:26

Csaló Zalaegerszegen: 280 ezer forintot kért az orvosi gépért

Csütörtökön délután a zalaegerszegi Kispest utcából tett bejelentést a rendőrségre egy férfi, mert lakásába beengedett egy ismeretlen nőt, aki a háziorvosára hivatkozva hozott neki egy orvosi gépet. A nő elmondta, ha kifizet érte 280 ezer forintot, abban az esetben azt a nyugdíjjal együtt később visszakapják.

zaol.hu

A bejelentő az ismeretlen nőnek átadta a kért összeget, ám távozása után telefonon felhívta a háziorvost, aki közölte, hogy ő semmilyen műszert nem küldött neki.



További rendőrségi hírek:


A Fiat elsodorta a gyalogost
Csütörtökön délután a zalaegerszegi Kaszaházi úton lévő egyik buszmegállóból az ott várakozó autóbusz előtt körültekintés nélkül akart áthaladni egy nő, de közben egy, a Batthyány utca irányából Nekeresd felé haladó Fiat típusú tehergépkocsi a visszapillantó tükrével elsodorta. A baleset következtében a gyalogos nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.


Kábeleket loptak el a fiatalok
A Nagykanizsai Rendőrkapitányság nyomozói csütörtökön elfogták azt a három fiatalkorút, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy október 3-án betörtek egy nagykanizsai raktárépületbe és onnan hosszabbító kábeleket tulajdonítottak el, 30 ezer forint értékben. A fiatalok, akik már korábban is követtek el hasonló jellegű bűncselekményeket, kihallgatásuk során elismerték az újabb bűncselekmény elkövetését. Kettőjüket őrizetbe vette a rendőrség, míg harmadik társuk szabadlábon várja a büntetőeljárás folytatását.


50 ezer  forintot vett ki a pénztárcából
Csütörtökön egy nagykanizsai áruház próbafülkéjében felejtett pénztárcából tulajdonított el közel ötvenezer forintot egy férfi. A sértett időben észrevette, hogy elhagyta tárcáját, és a próbafülke közelében még tetten érték a férfit, akinek a zsebéből előkerült a pénz is. A rendőrök az elkövetőt előállították a rendőrkapitányságra, ahol büntető feljelentést tettek ellene.



Bűnügyek, balesetek - további rendőrségi hírek ITT!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!