Rendőrségi

2011.09.02. 14:30

A párna alatt tartott félmilliót, a tolvaj ott is megtalálta

Besurranó tolvaj járt egy garabonci családi házban csütörtökön délután. A házigazda a kertben öntözött, amikor arra lett figyelmes, hogy a nyitva hagyott lakásból egy idegen nő távozik - aházba sietett, és a párna alatt tartott megtakarított pénzét kereste, azonban annak hűlt helyét találta.

zaol.hu

Az elkövető 500 ezer forintot zsákmányolt.


További rendőrségi hírek: csütörtöki balesetek Zalában

Csütörtökön délelőtt közlekedett egy hölgy egy személygépkocsival a zalaegerszegi Landorhegyi úton a Kodály Zoltán utca irányába. Egy erősen jobbra ívelő kanyarban nekiütközött egy másik, a mentiránya szerinti jobb oldali parkoló öbölben leállított személygépkocsinak. A baleset következtében a gépkocsivezető hölgy nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett.

Csütörtökön egy nő személygépkocsijával a nagykanizsai Bajcsy-Zsilinszky útról a 7-es számú főútra kanyarodott ki, s nem adott elsőbbséget a védett útvonalon balról robogóval érkező férfinek, aki nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

Álló gépkocsinak ütközött egy menetrend szerint közlekedő autóbusz Magyarszerdahelyen csütörtökön késő este. Az ütközés erejétől az álló személygépkocsi egy fa oszlopnak ütközött. A balesetben személyi sérülés nem történt, a személygépkocsiban 300 ezer forint, míg az autóbuszban 600 ezer forint kár keletkezett.



Bűnügyek, balesetek - további rendőrségi hírek ITT!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!