Rendőrségi

2011.08.02. 11:50

Balhé: egy nő megpofozott egy másikat Lentiben

Hétfőn számos alkalommal értesítették a rendőröket Zalában: balesethez, verekedéshez egyaránt kihívták őket, ugyanakkor tolvajt és körözött személyt is elfogtak.

zaol.hu


Balhé: egy nő megpofozott egy másikat Lentiben
Szabálysértési feljelentést tettek a lenti rendőrök egy nő ellen, aki hétfőn délután rátámadt és megpofozott egy másik nőt.


Súlyos sérülés: megcsúszott a kanyarban a motoros
Hétfőn délután közlekedett egy férfi motorkerékpárjával a 74-es számú főúton Bak irányából Nagykanizsa felé. Haladása során egy balra ívelő útkanyarulatban megcsúszott és elesett, majd a menetiránya szerinti jobb oldali füves területen állt meg. A baleset következtében a férfi nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.


Elfogták a körözött férfit
Hétfőn délután vontak ellenőrzés alá a zalaegerszegi körzeti megbízottak egy férfit, akiről kiderült, hogy ellene a Baranya Megyei Bíróság körözést bocsátott ki. A férfit a rendőrök előállították, majd a Zala Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.


Zöldség, gyümölcs és halogén lámpa a tolvajnál
Büntetőeljárást indított a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság egy férfi ellen, aki hétfőn és az azt megelőző napokban Zalaegerszegen, a Bozsoki hegyen egy kertből zöldséget, gyümölcsöt és egy halogén lámpát tulajdonított el.


Lábtörést szenvedett a biciklis
Hétfőn délután Zalaszentgróton egy személyautó ütközött össze egy kerékpárossal, amelynek következtében a kerékpárral közlekedő férfi lábtörést szenvedett.


Baleset Hévízen: motornak ütközött az autó
Hétfőn a kora esti órákban egy férfi közlekedett személygépkocsijával Hévízen a Széchenyi utcában, amikor egy előtte haladó, majd lassító és megálló motorkerékpárnak ütközött, amelyet nekilökött az előtte álló autónak. A baleset következtében a motorkerékpár vezetője nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett.


Betonkerítésnek ütközött
Hétfőn este Hévízen közlekedett egy nő elektromos kerékpárjával. Haladása során elvesztette uralmát a járműve felett és egy betonkerítés oszlopának ütközött. A baleset következtében a nő nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.



Bűnügyek, balesetek - további rendőrségi hírek ITT!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!