Rendőrségi

2011.07.21. 19:00

Közlekedési balesetek sora szerdán

A nedves úton megcsúszott Renault Clio okozott sorozat-balesetet a 71-esen, egy opelos egy szabályos Mercedes Vito-nak ütközött Keszthelyen, míg Zalaszántó közelében egy szemközti sávba átcsúszott jármű karambolozott.

zaol.hu

Baleset a 71-esen
Szerdán délután közlekedett egy nő az általa vezetett, Renault Clio típusú kistehergépkocsival a 71-es főúton Keszthely irányából a 76-os számú főút irányába. A 8+100 kilométerszelvényhez érve későn észlelte, hogy előtte, vele azonos irányban forgalmi okok miatt több jármű várakozik. Ekkor – feltehetően azért, mert fékezett – járműve a nedves úttesten kormányozhatatlanná vált és letért a menetiránya szerinti jobb oldali vízelvezető árokba, ahonnan az útpadkán lévő jelzőbójának ütközve visszatért az úttestre. Ott nekiütközött egy előtte, vele azonos irányba lassan haladó, Renault típusú személygépkocsinak. A Renault az ütközés következtében keresztbe fordulva a jobb oldali vízelvezető árokba vágódott. Az ütközés ereje akkora volt, hogy a Renault nekiütközött egy előtte forgalmi okok miatt várakozó, Fiat Punto típusú kistehergépkocsinak, amelyet nekilökött egy előtte szintén várakozó, Chevrolet Aveo típusú személygépkocsinak. A baleset következtében a Renault két utasa nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

Közlekedési baleset Keszthelyen
Szerdán kora este közlekedett Keszthely külterületén a Hévízi úton egy nő az általa vezetett, Opel Astra típusú személygépkocsival, amikor eddig tisztázatlan okokból nekiütközött egy előtte szabályosan haladó, Mercedes Vito típusú gépkocsinak, melyet egy német állampolgárságú nő vezetett. A baleset következtében az Opel vezetője és utasa nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

Közlekedési baleset Zalaszántó külterületén
Szerdán este közlekedett egy férfi az általa vezetett, Fiat Tipo típusú személygépkocsival Zalaszántó külterületén, a 7327-es számú úton. A 14+300 kilométerszelvényben lévő, erősen jobbra ívelő lejtős kanyarban átcsúszott a szemközti sávba és nekiütközött egy szemből, Cserszegtomaj felől érkező, Toyota Rav4 típusú személygépkocsinak, melyet egy cseh állampolgárságú férfi vezetett. Az ütközéstől a Fiat a bal oldali árokban, a Toyota pedig az úttesten keresztbe fordulva állt meg. A baleset következtében a Fiat vezetője és a Toyota két utasa nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!