Rendőrségi

2011.05.13. 12:08

Öngyilkos lett a felesége megölésével gyanúsított férfi

Felakasztotta magát a felesége megölésével gyanúsított, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájában előzetes letartóztatását töltő csókakői férfi - közölte pénteken a rendőrség.

MTI

A fogda őrszemélyzete szerdán késő este, ellenőrzés közben vette észre, hogy a 30 éves őrizetes, aki a gyanú szerint április 11-én több késszúrással megölte 23 éves feleségét, lepedőjéből csíkokat kötött össze, és öngyilkosságot kísérelt meg - mondta el R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. 

Az őrszemélyzet haladéktalanul megkezdte a férfi újraélesztését, ezt a mentők folytatták. Sikerült stabilizálni az állapotát, a Fejér Megyei Szent György Kórházba szállították, de ott csütörtök éjjel meghalt.

A parancsnoki vizsgálat megállapította, hogy az őrszemélyzet nem követett el mulasztást. 

A férfi, aki április 11-én a gyanú szerint megölte a feleségét, egy hétig bujkált Csókakőn, a település egyik üresen álló ingatlanán, ahol a polgárőrök segítségével fogták el. Emberölés bűntettének gyanúja miatt volt előzetes letartóztatásban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!