Rendőrségi

2011.05.25. 08:00

Halálos baleset: hévízi nő vesztette életét Csabrendeknél

Halálos baleset történt a Veszprém megyei Csabrendek határában szerda reggel: egy autó hévízi női utasa életét vesztette, amikor a hévízi férfi által vezetett személygépkocsi fának ütközött. A férfit életveszélyes sérülésekkel szállították az ajkai kórházba.

MTI

A baleset akkor következett be, amikor a hévízi férfi által vezetett személyautó eddig ismeretlen okból letért az úttestről egy kanyarban és fának ütközött.

A 63 éves hévízi férfi a baleset során az elsődleges adatok szerint súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett, 62 éves női utasa meghalt. A műszaki mentés és helyszínelés teljes útzár mellett folyik - értesült honlapunk Frankó Mariannától, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől.

Kütsán Krisztinának, a megyei mentőszolgálat mentésvezetőjének tájékoztatása szerint az autó sofőrjét mentőhelikopterrel szállították az ajkai kórházba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!