Rendőrségi

2011.04.11. 09:39

Újabb tűz Gyenesdiáson! Leégett egy panzió

Leégett egy nádfedeles panzió és étterem hétfőre virradóra Gyenesdiáson, a Madách utcában; az eset nincs összefüggésben a vasárnapi erdőtűzzel.

Horányi Árpád

Hétfőn hajnalban a Madách utcában egy nádfedeles panzióban keletkezett tűz. Az esetről Laczikó Károly, a Keszthelyi Tűzoltóság vezetője lapunknak elmondta, hogy kora hajnalban kapták a riasztást, az oltásban a marcali és a badacsonytomaji egységek is részt vettek.
Az épületben vendégek nem tartózkodtak, személyi sérülés nem történt, az anyagi kár azonban jelentős.

A panzió teljes terjedelmében leégett, a tűzoltók csak néhány értéktárgyat tudtak kimenekíteni az épületből - tudta meg az MTI. A panzió honlapja szerint a strandhoz vezető Madách utcában lévő úszómedencés, nádfedeles épületben hét kiadó szoba volt.


A tűz keletkezésének okát vizsgálják. Ezzel kapcsolatos érdeklődésünkre Wéber Antal, a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetője megerősítette, hogy történtek nincsenek összefüggésben a vasárnap délután keletkezett erdőtűzzel.
   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!