Rendőrségi

2011.01.02. 11:34

Árokban fejtetőn a Mondeo, Honda ütközött Skodával

Néhány percnyi különbséggel, kevéssel 11 óra előtt két baleset is történt a zalaszentiváni régi asztfalkeverő közelében: az úton egy Ford Mondeo megcsúszott és az árokba zuhant, majd egy Honda és egy Skoda ütközött össze. Később, fél 12-kor Csács közelében két Skoda és egy kisteherautó csúszott az árokba.

zaol.hu

Két baleset Zalaszentivánnál

Vasárnap délelőtt, kevéssel 11 óra előtt egy Ford Mondeo közlekedett Zalaegerszeg irányából, amikor a zalaszentiváni régi régi aszfaltkeverőnél megcsúszott az úton, s a sofőr elveszítette uralmát a jármű fölött. Az autó  többször is megpördült és fejtetőn állt meg az árokban.

Csodával határos módon a Ford Mondeo sofőrje sértetlenül szállt ki az autóból.

 

Néhány perccel később ugyanezen a szakaszon, körülbelül 25 méter távolságra egy másik baleset is történt. Egy Zalaegerszeg felől közlekedő Honda szintén megcsúszott az úton, s az autóvezető már nem tudta elkerülni az ütközést a szemből érkező Skodával.

Helyszíni tudósítónk, Arany Horváth Zsuzsa beszámolója szerint a két kocsiban utazókat a mentők ellátták, vélhetően nem szenvedtek súlyos sérüléseket.

 

Két tűzoltóautó érkezett a helyszínre, a rendőrség is úton van. A helyszínelés miatt útlezárása lehet számítani, ezért az autósoknak érdemes elkerülniük az érintett útszakaszt.



Három jármű az árokban Csácsnál

Információink szerint vasárnap fél 12-kor a 76-os főúton, Csács közelében két Skoda hajtott az árokba, 200 méterrel odébb, a megyeszékhely felé pedig egy kisteherautó csúszott le az útról.

A Közútkezelő Kht. megyei igazgatóságán, Szakál Péter ügyeletes kollégánk érdeklődésére elmondta, hogy délben 7 gép indult takarítani a zalaegerszegi üzemmérnökség területén: először a főútvonalakat mentesítik, utána következnek az alsóbbrendű szakaszok.

Megkezdték a munkálatokat a keszthelyi és a lenti üzemmérnökségen területén is. Nagykanizsáról még nem jelentettek erős havazást.



Kapcsolódó cikkünk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!