Rendőrségi

2010.09.20. 14:28

Fojtogatás, bántalmazás, fenyegetés! Balhék Zalában

Az elmúlt napokban jócskán kellett intézkedniük a rendőröknek bántalmazás miatt: egy söjtöri férfit úgy megvert egy másik Zalaegerszegen, hogy kitörött a foga; Nagykanizsán ketten vertek meg egy férfit egy kulcs miatt; Zalaegerszegen pedig egy gétyei férfi fojtogatott meg egy asszonyt.

Zborai Gyula


Fojtogatták és életveszélyesen megfenyegették az asszonyt
Vasárnap este tett bejelentést a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra a helyi Platán sorról egy asszony, mert szomszédját a nála lévő férfi ismerőse bántalmazta.  A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy negyvenöt éves gétyei férfi az asszonyt annak saját lakásában bántalmazta, papucsával többször a kezét, arcát és fejét megütötte, valamint fojtogatta is, melynek során életveszélyesen meg is fenyegette.  A rendőrök a férfit előállították a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra.


Ketten ütlegelték a férfit
Szombaton este egy nagykanizsai férfi tett bejelentést a rendőrségre, mert azt megelőzően két férfi ütlegelni kezdte, majd egy kulcsot követeltek tőle, amelyet állításuk szerint korábban lopott el tőlük. Az ütlegelők a bajba jutott férfi nadrágjából készpénzt vettek ki, illetve elvették mobiltelefonját, amivel megpróbált segítséget hívni.
A bűncselekménnyel kapcsolatban egy zalaegerszegi és egy nagykanizsai férfit hallgattak ki a rendőrök.


A lépcsőházban bántalmazták, kitörött a foga
Pénteken délután tett bejelentést a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra egy söjtöri férfi, mert a zalaegerszegi Gasparich utcában lévő egyik ház lépcsőházában egy másik férfi bántalmazta, melynek következtében egy foga kitörött. A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság körzeti megbízottai a bejelentést követően nem sokkal elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak egy, a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható kustánszegi férfit, aki ellen büntetőeljárás indult.
A bűncselekmény helyszínén intézkedő rendőrök munkáját egy hajléktalan férfi és egy zalaegerszegi nő akadályozta, illetve annak ellenszegültek, ezért őket is előállították a rendőrkapitányságra. Ellenőrzésük során kiderült, hogy a férfit a Zalaegerszegi Városi Bíróság körözi, ezért feljelentésüket követően őt a rendőrök őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!